Versi firmware anyar pikeun AirTags ayeuna sayogi

Airtags

Pembaruan firmware pikeun AirTags tetep datang sareng dina hal ieu mangrupikeun versi anyar anu dikaluarkeun sababaraha jam ka pengker ku Apple pikeun alat locator. Urang tiasa nyarios yén vérsi énggal ieu henteu ngarobih nanaon dina operasi alat sareng éta pamaké henteu kedah maksa pamasangan sabab éta dilakukeun sacara otomatis.

Dina hal kuring, berita anu diterbitkeun ku média anu versi 1A291f dituduhkeun aya hubunganana sareng anu parantos kuring pasang, ogé anu disebatkeun ngeunaan versi anyar ieu nyaéta Apple nempatkeun wates pembaruan sareng dina hal ieu anu dilakukeun nyaéta ngaleungitkeun wates ieu ...

Éta henteu diragukeun penting janten jelas dina waktos ayeuna yén aya versi anyar tina firmware AirTags ieu tapi sacara logis ieu sanés pembaruan kaamanan anu kritis janten mungkin Apple bakal ngaluncurkeun aranjeunna dina cara anu langkung staggered sakumaha anu kajantenan ayeuna.

Kumaha carana parios naha AirTag kami mutahir?

Tugasna sigana rumit tapi henteu aya anu jauh tina bebeneran. Dina hal ieu urang kedah nganggo iPhone anu aya hubungan sareng Apple ID tina AirTag pikeun ningali inpormasi sareng didieu urang bakal ningali kumaha carana dilakukeun. Hal kahiji anu kedah urang lakukeun nyaéta ngalebetkeun aplikasi Pilarian.

Ayeuna pas kami aya di jero aplikasi Pilarian di handapeun kami mendakan sababaraha ménu sareng urang kedah pencét «Objék». Sakali kami ngan saukur diklik urang kedah némpél nami anu parantos kami pasihkeun ka AirTag urang sareng di ditu deui kami bakal ngeklik nami éta Di luhur, anjeun bakal ningali kumaha nomer siri sareng firmware AirTag anjeun némbongan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.