Pidéo Apple Anyar: Tukangeun Mac, Ngarayakeun Poé Awéwé Internasional

Tukangeun Mac

Kami sapinuhna dina sasih awéwé sareng Apple parantos komitmen pisan pikeun éta ti mimiti bulan. Dina hal ieu kami gaduh video anyar anu judulna: "Tukangeun Mac", di mana éta langsung nyorot pentingna awéwé pikeun ngarobah dunya ngaliwatan panggunaan komputer.

Iklan sakitar langkung 40 detik di mana sababaraha awéwé ditampilkeun "tukangeun Mac" sareng anu jelas dibarengan ku lagu ku seniman Beyoncé, Flawless. Pondokna, serangkaian poto tanpa warna anu janten kenalan kuring bakal nyarios: pisan Apple.

Ieu teh pengumuman anyar anu parantos sayogi dina saluran YouTube perusahaan:

Promosi Macs jarang pisan dina saluran YouTube perusahaan tapi ieu parantos normal pikeun samentawis. Naha urang tiasa nyarios yén Apple naékkeun taruhan pikeun Mac na? Kami henteu percanten yén ieu masalahna, dina prinsipna sadayana nunjukkeun langsung kana komitmen kana iPad salaku panerus Mac dina unggal jalan, tapi jelas yén Mac pikeun seueur pangguna penting sareng yén ayeuna masih teu tiasa nyandak lengkah iPad pikeun ngaganti Mac.

Di sisi anu sanésna, komitmen pikeun awéwé di perusahaan Cupertino henteu tiasa ditolak, kami nampi kampanye ieu sareng anu sanés anu aktip ayeuna sapertos sési-sési anyar Dinten ayeuna di Apple anu lumangsung di panjuru dunya, judulna "Aranjeunna nyiptakeun".


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.