Pidéo anyar Apple Watch mangaruhan kaséhatan pangguna na

Pengumuman Apple Watch anyar

Kuring kantos ngabela yén Apple Watch mangrupikeun salah sahiji alat anu paling saé anu didamel ku Apple ayeuna. Leres yén iMac énggal endah sareng ogé geulis, ipis pisan sareng berpotensi henteu aya tandinganna. Tapi éta anjeun tiasa nganggo alat dina pigeulang anjeun anu sanggup ngahemat nyawa anjeun ogé ngalatih anjeun atanapi masihan anjeun waktos, diantawis fungsi sanésna, éta teu aya hargana. Iklan anyarna perusahaan ngeunaan arloji ngingetan urang kumaha lengkepna.

Apple parantos masang vidéo énggal dina kanal YouTube na ngamajukeun Apple Watch Series 6. Iklan na disebat "Hello Sunshine," sareng éta fokus kana suite fitur kaséhatan Apple Watch, kalebet aplikasi Blood Oxygen, lacak latihan, sareng seueur deui. Iklan anyar panjangna 90 detik sareng didasarkeun kana lagu Cuore Matto (Planet Funk Remix) karya Little Tony.

"Kalayan fitur sapertos deteksi gugur, aplikasi Oksigén Darah, sareng lacak latihan, masa depan kasihatan aya dina pigeulang anjeun »saur Apple. Dina pidéo éta, pangguna Apple Watch katingali nganggo sababaraha fitur sapertos ngalacak latihan, Apple Fitness +, sareng seueur deui. Apple Watch ngagaduhan seueur fitur sareng sababaraha mangrupikeun harta anu nyata.

Apple fokus sapanjang video dina nyatakeun yén "masa depan kasihatan aya dina pigeulang anjeun." Y slogan moal tiasa langkung leres. Kami nyanghareupan alat anu serbaguna pisan sareng fungsional. Seueur fungsi na tiasa nyalametkeun nyawa anjeun sareng anu sanésna pikeun nyegah kacilakaan. Dina pangalaman kuring sareng alat ieu, kuring ngan ukur tiasa nyarios pisan. Upami anjeun henteu mutuskeun pikeun mésér, tong ragu, anjeun moal kuciwa pisan. Perhatoskeun pariwara éta, sabab sadayana anu dicarioskeun nyata. 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.