Waktu pangiriman pikeun AirTags turun tapi masih panjang

Airtags

Salah sahiji warta anu bakal nyababkeun keributan di luar peluncuran Apple's AirTags nyaéta sanaos sadayana terang yén alat-alat ieu bakal sumping ti hiji dinten dugi ka payun, peluncuranna leres-leres spektakuler sareng nyababkeun atanapi rada naekeun seueur minat diantara pangguna Pamaké Apple. Kapentingan ieu ditarjamahkeun kana pamesaran masif tina naon ieu locators apel mimiti sareng dina waktos anu sasarengan éta nyababkeun reureuh pisan kiriman, ngahontal waktos anu leres-leres teuing.

Sanaos waktos pengiriman barang ieu disingget pisan ku Apple, Kiriman AirTags masih laun dibandingkeun sareng sesa produk anu urang gaduh dina katalog perangkat perusahaan.

Kumpulan alat-alat di toko Apple geuwat, nyaéta, aranjeunna gaduh Saham produk sakumaha dituduhkeun dina halaman wéb na tapi iraha anjeun badé ngalakukeun éta? urutan ngirim ieu ditunda dugi ka minggu terakhir Juni, sahenteuna nalika urang nyerat tulisan ieu kumargi waktos pangiriman ieu tiasa robih jam-jaman.

Éta salawasna gumantung kana pangguna kumargi numutkeun paménta aya kurang leuwih ieu tapi dina hal ieu Apple AirTags parantos ngalaman panundaan ti mimiti sareng ayeuna urang moal tiasa nyebatkeun yén éta mangrupikeun produk anu dipulihkeun tina reureuh ieu, terus ngirangan waktos pengiriman tapi tanpa janten Apple biasa.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.