Wallpaper Biru Pangalusna pikeun Mac

wallpaper biru

Sanggeus sanggeus dibawa anjeun ka spasi ieu, nu pangalusna wallpaper pikeun mac sareng anu pangsaéna latar gunung y playa, Kuring kudu ngadeukeutan anjeun wallpaper pangsaéna pikeun Mac biru. Warna ieu, anu panjang gelombangna antara 460 sareng 482 nm, diapresiasi pisan ku seueur pikeun kakuatan penyembuhanana, kamampuan pikeun nenangkeun jalma sareng anu paling penting sabab éta warna anu nétral anu dipikaresep ku ampir sadayana. Biru mangrupikeun warna cai, langit sareng urang nganggap éta salaku hal anu alami. Éta sababna warna ieu salaku wallpaper mangrupikeun anu pangsaéna anjeun tiasa nempatkeun.

Dina éntri énggal ieu anu kuring ngarepkeun anjeun bakal mawa wallpaper biru anu pangsaéna, dimimitian ku anu teu tiasa sono. Laut Dina hal ieu kuring geus milih cai tenang cairan penting nu kapanggih dina proporsi gede di bumi. Ku jalan kitu, rusiah, umumna dipercaya yén laut téh bulao sabab mangrupakeun cerminan langit, tapi anggota National Oceanic and Atmospheric Administration (NOAA) Amérika Serikat parantos netepkeun yén ide ieu salah. Numutkeun para ahli, sagara biru sabab ngagambarkeun cahya panonpoé. Nyatana, laut mangrupikeun hal anu spektakuler sahingga sababaraha jalma anu kuring terang henteu nyarios yén éta mangrupikeun hal anu saé sareng ngaganggu dina waktos anu sami.

Abdi kedah ngaku yén kuring resep ningali cai na, enya, salami aranjeunna aya tenang jeung beurang. Peuting pisan sieun kuring sareng nalika caina ombak atanapi seueur ombak, éta masihan kuring hormat pisan. Sanaos kuring terang yén éta mangrupikeun Holy Grail seueur anu milari ombak pikeun tiasa surfing, kuring langkung resep cicing di pasir ningali kumaha batur ngalakukeunana.

Wallpaper laut kalayan ombak

Ayeuna, warna laut bisa jadi teu biru sabab warna langit teu reflected, sabab langit biru. Ogé teu salawasna, tangtu. Kami gaduh sunset, matahari, bahkan panonpoe anu sapertos seuneu sareng ngalelep langit beureum. Tapi tangtu lamun urang nyebutkeun mikir hiji hal anu biru, langsung urang ka sawarga Éta sababna penting dina tulisan ieu anu ngurus wallpaper biru pangsaéna pikeun Mac, henteu hilap ngeunaan langit. Ieu sababaraha gambar anu kuring yakin anjeun bakal resep.

latar langit

latar langit biru

latar langit biru

Hayu urang neruskeun napigasi ngaliwatan warna bulao, nu teu sagalana nyaéta cai jeung langit. Kami mendakan warna dina salah sahiji jam sapoe anu dihargaan ku seueur fotografer. Disebutna jam biru, Éta ogé katelah jam sihir sareng ayeuna anjeun bakal terang kunaon. Dumasar watesan éta waktu saméméh sunrise jeung saméméh Panonpoé Tilelep. Cahaya dina kasempetan ieu lemes, diffuse, magis. Éta ngajantenkeun sadayana anu anjeun tingali katingali tenang. Dina wallpaper di handap ieu, anjeun bakal ningali naha éta gaib. Sagalana nyandak bentuk anu sanés sareng warna-warna éta sacara alami masihan sihir.

latar biru

latar gunung jam biru

latar biru boreal

Warna penting pisan. Salaku Cenah mah saméméhna, biru nyarupaan tenang. Warna mibanda kamampuhan pikeun membangkitkan moods béda, pikeun ngahasilkeun émosi. Biru mangrupikeun warna anu aya hubunganana sareng alam. Lamun urang ningali langit kawas nu saméméhna, urang nempo yén poé cerah sarta tenang. Nu ngajadikeun urang ngarasa alus. Tapi sakumaha anu urang tingali dina gambar jam biru, urang ogé tiasa ngahubungkeun éta sareng tempat anu tiis bahkan tiris. Lamun urang pikir taliti, nuansa biru campur dina landscapes kalawan salju jeung és. Tapi éta ogé pohara populér kalayan paling mortals.

Tapi biru henteu nyalira di alam. Kami ningali biru di seueur tempat sareng éta mangrupikeun warna anu digabungkeun sareng seueur anu sanés. Ieu warna pohara mantuan. Nyatana, aya wallpaper anu saé pisan nganggo warna biru gambar anu disebut konseptual. Jalma anu sigana teu nyarios nanaon atanapi henteu aya rasa tapi anu nyekel anjeun pas ningali aranjeunna sareng anjeun moal tiasa ngeureunkeun ningali aranjeunna. Anjeun tiasa dianggo salaku wallpaper pikeun Mac kami. Ieu sababaraha anu kuring ngarepkeun anjeun resep.

latar konseptual biru

latar biru konseptual 2

latar biru konseptual 3

Urang ogé bisa manggihan gambar tina bentang nu boga bulao salaku protagonis. Leres upami urang henteu ngan ukur nganggo langit, laut atanapi jam biru, pilihan sigana langka tapi aya. Kami badé nempatkeun sababaraha conto sareng kuring yakin yén sababaraha di antarana bakal dipilih sahenteuna salami marengan anjeun dina tugas anjeun sareng komputer.

wangunan bentang biru

spasi biru

Urang ogé tiasa milih gambar-gambar éta, sanaos urang terang yén éta henteu nyata, urang tiasa ngalebetkeun aranjeunna sabab, saatosna, naon waé nyaéta masihan warna sakedik kana layar komputer urang. Wallpaper anu ngajadikeun panon urang gumbira nalika dihurungkeun. Éta sababna kuring ogé badé nambihan sababaraha éta Kuring pribadi bogoh ka aranjeunna Sareng kuring yakin aranjeunna bakal ngabahagiakeun anjeun ogé.

latar biru pink

biru Wolf

Ku jalan kitu, aya loba wallpaper warna biru anu sagemblengna abstrak sareng éta bakal mangpaat pikeun jalma anu hoyong minimalism dina Mac na. Wallpaper sareng warna biru tapi henteu "ngaganggu". Kuring nganggo kecap ieu kusabab kuring terang seueur jalma anu hoyong dana na janten aseptik sabisa-gancang supados aranjeunna tiasa difokuskeun naon anu dianggap penting pisan. Émut yén dina hal ieu, éta sapertos rasa sareng sakumaha anu dicarioskeun, pikeun rasa warna. Tapi dina hal ieu urang difokuskeun biru.

handap aseptik

latar tukang aseptik biru

Salaku urang geus ngomong yén biru téh tenang jeung tranquility. Tapi abdi tiasa assure yén Éta ogé warna humor, sahenteuna sajauh komputer anu prihatin. Ayeuna anjeun bakal ngartos naha kuring nyarioskeun ka anjeun. Émut yén kuring sigana salah sahiji kasalahan pangbadagna anu dipilih ku perusahaan Microsoft. Ekspresi layar biru bahkan parantos dianggo dina tugas-tugas sapopoé dina kahirupan urang. Mertimbangkeun yén éta ngandung harti yén hal dahsyat geus lumangsung sarta mangrupakeun harbinger tina hal datang ka tungtung. Kumaha warna biru dipilih pikeun ngingetkeun hal anu goréng? Atoh, éta Windows hehehehe.

Layar biru

 

 

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)