Wallpaper HD pangsaéna pikeun alat anjeun

Kuring henteu terang naha éta bakal kajantenan ka anjeun sapertos kuring tapi sakumaha kuring resep wallpaper anu kuring nembé dina iPhone, iPad atanapi Mac, dina sababaraha dinten kuring bosen ningali éta jadi dinten ayeuna kuring badé nunjukkeun anjeun sababaraha situs sareng aplikasi dimana anjeun bakal mendakan wallpaper HD anu hébat pikeun alat apel anjeun.

Gratis ios 7 Wallpaper

Ieu halaman wéb anu kuring mendakan nembé nembé. Di Gratis ios 7 Wallpaper anjeun bakal mendakan seueur Wallpaper HD seueur téma: sasatoan, arsitéktur, seni, mobil, alam, rohangan, kaulinan, kembang sareng sajabana panjang. Sadayana cocog pikeun iPhone 4 teras sareng sadayana modél iPad. Tapi anu panghadéna nyaéta anjeun tiasa nurunkeun aranjeunna normal atanapi ku pangaruh Parallax jadi ciri tina ios 7 sareng éta sagampang ngaksés vérsi anu anjeun badé anggo tina alat anjeun, nyimpen jari anjeun dina gambar sareng nyimpenna kana gulungan. Kuring ngantepkeun anjeun sababaraha conto:

Wallpaper HD pikeun Mac anjeun

Pikeun Mac kami gaduh sababaraha aplikasi gratis (atanapi freemium) dimana mendakan anu hébat Wallpaper HD. Salah sahiji aplikasi ieu anu anjeun tiasa kéngingkeun di Mac App Store dina mode gratis sareng anu mayar na Wallpaper. Leres, kuring terang yén dina nami aranjeunna henteu seueur haneuteun sirah tapi kanyataanna nyaéta vérsi gratis na ogé nawiskeun gambar anu hadé kalayan rupa-rupa téma sareng anjeun tiasa nempatkeun jam.

mobile 9

Mobile 9 mangrupikeun aplikasi gratis gratis anu sanés pikeun iPhone sareng iPad seueur wallpaper HD, seueur di antarana diadaptasi kana pangaruh Parallax ios 7. Éta ngagaduhan latar tina sagala rupa anu tiasa anjeun pilih ku téma, dumasar jinis layar, kalayan pangaruh paralaks atanapi henteu atanapi ku klasifikasi (anu paling anyar, anu paling populér, jst).

Hal anu saé ngeunaan aplikasi ieu nyaéta salian ti gaduh Wallpaper HD anjeun ogé tiasa unduh sareng pasang nada dering kanggo iPhone gratis.

WallpaperWide

Ieu halaman anu saé ti Wallpaper HD boh pikeun Mac, iPhone atanapi iPad, sareng anu sanésna. Masing-masing dana gaduh sababaraha versi janten anjeun moal ngagaduhan masalah pikeun nikmati anu paling cocog sareng alat anjeun. Kauntungan sanés halaman wéb ieu, salian ti gratis, nyaéta jumlah ageung sareng rupa-rupa wallpaper HD sayogi: musim, olahraga, perjalanan, sasatoan, alam, musik, pilem, kaulinan, tuangeun, inuman, hideung bodas, selebriti, kartun sareng sajabana panjang anu ngawangun kumpulan literal rébuan walur.

Sareng kanggo ngajantenkeun padamel anjeun langkung gampang, éta sacara otomatis ngadeteksi resolusi layar alat anu anjeun sambungkeun (nembongan di belah katuhu luhur halaman), janten gampang pisan pikeun anjeun kéngingkeun wallpaper HD anu paling merenah. Salaku conto, tingali latar ieu jumlah resolusi anu disayogikeun ku aranjeunna:

Wallpaper HD

Sakumaha anjeun tiasa tingali dina gambar, resolusi layar anjeun sacara otomatis disorot, janten anjeun kéngingkeun wallpaper anu paling merenah.

Tapi upami naon anu anjeun pikahoyong wallpaper HD anu saé pisan euweuh hadé ti DeviantArt, anjeun tiasa mimitian ku di dieu, anu pangsaéna sok dijantenkeun ngantosan 🙂 Tingali kana tilu conto anu kuring tinggalkeun anjeun (anjeun tiasa ningali éta dina ukuran anu ageung ku ngaklik masing-masing).

Kalayan sagala hal di luhur, sigana urang parantos disayogikeun ... salami sababaraha taun 🙂 ogé, salian ti éta, sadaya situs sareng aplikasi ieu terus diénggalan dilebetkeun wallpaper HD anyar.

Kuring miharep anjeun resep tulisan ieu sareng upami anjeun terang situs wéb atanapi aplikasi naon waé, tina seueur anu aya, anu ngagaduhan wallpaper HD anu saé, tinggalkeun dina koméntar supados urang sadayana tiasa nikmati.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.