Wallpaper TV Apple anyar pikeun Mac anjeun

wallpaper apple tv mac

Minggu kamari Apple ngaluncurkeun generasi anyar Apple TV, sareng paréntah mimiti sumping dinten Jumaah ieu, 30 Oktober. Dua fitur anyar pikeun alat ieu kalebet ningkatna milarian Siri, sasarengan sareng screensaver gerak énggal, anu di Artikel ieu Kami nunjukkeun anjeun kumaha cara masangna dina Mac anjeun. Pikeun miélingkeun kasempetan éta, gambar dina Wallpaper ieu diideuan ku Apple TV, sareng minggu ieu kami masihan anjeun seniman grafis @JasonZigrino, anu parantos ngadamel wallpaper dina logo Apple TV, sareng ngalaksanakeunana ku dua ukuran anu béda sahingga sampurna cocog dina layar komputer Mac anu béda, sareng rémét warna alit di tukang, diideuan ku sababaraha kota.

layar latar apple tv mac

Apple TV anyar anggo mindahkeun layar Nalika éta henteu dianggo dina waktos anu ditangtoskeun sareng ngalebetkeun interaktivitas, di luhur kami parantos nempatkeun kumaha masangna dina Mac anjeun. Dihandap ieu anjeun tiasa ningali panyimpen layar anu aya hubunganana sareng warna sareng kota na, urang tinggalkeun anjeun ukuran anu béda-béda cocog pikeun iMac 5K, MacBook Air, MacBook Pro, sareng iMac. Kelenturan dina wallpaper anu nutupan gambarna, nurunkeun potongan video tina Apple TV anyar. Salaku detil gambar ieu, hémat layar Apple TV saleresna henteu tiasa sacara gampil dirobih janten wallpaper réalistis nyalira, sabab layar nyimpen dumasar kana streaming video langsung tina sérver Apple. Akibatna nyandak tangkepan layar pidéo bakal ngahasilkeun wallpaper anu goréng kualitas.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.