Unsplash Wallpaper, ngarobih wallpaper Mac anjeun

Unsplash Wallpaper pikeun Mac

Naha anjeun badé ngarobih wallpaper Mac anjeun? Henteu gaduh ideu anu cekap pikeun naon anu kedah dilebetkeun? Kami nyarankeun anjeun panawaran, anu kanggo ayeuna gratis, sareng éta éta bakal ngomean - sareng sacara otomatis - unggal dinten latar tukang layar anjeun dina Mac. Nami Anjeun? Wallpaper Unsplash.

Upami anjeun salah sahiji jalma anu surfing dina Net milarian gambar anu kualitas pikeun ngagambarkeun dokumén atanapi publikasi online, anjeun pasti mendakan halaman Unsplash dina langkung ti hiji kasempetan. Leres halaman ieu henteu ngagaduhan katalog sakumaha éksténsif sakumaha Pixabay, tapi anu leres nyaéta hasil anu ditawarkeunana kualitasna saé pisan. Sareng upami anjeun resep kana kiridit aranjeunna, anjeun pasti bakal resep kana aplikasi resmi na pikeun Mac: Wallpaper Unsplash anu anjeun tiasa mendakan di Mac Ap Store.

Hias wallpaper pikeun Mac

Dina katalog Unsplash Wallpaper anjeun bakal mendakan bentang, poto anu dicandak ku NASA, sasatoan, bentang akuatik, jsb. Sareng sadayana dina kualitas definisi tinggi. Ogé, upami anjeun resep ngagunakeun gambar anu ditingalikeun di tukang layar Mac anjeun, anjeun kedah terang yén sakumna katalog anu ditawarkeun ku Unsplash leres-leres bébas tina hak cipta. Naon deui, anjeun bakal ngagaduhan dua pilihan upami parobihan gambar dilakukeun sacara manual: anggo salaku wallpaper atanapi unduh sacara lokal kanggo dianggo pikeun tujuan naon.

Di sisi anu sanésna, saatos anjeun ngaunduh aplikasi dina komputer anjeun, anjeun bakal ningali ikon anyar nembongan dina bilah menu. Di dinya éta bakal tetep permanén. Ogé, pamekar anu sami parantos ngingetkeun: éta gampang dianggo; Anjeun tiasa nempatkeun Wallpaper sacara manual atanapi ngantepkeun aplikasi nyalira mutuskeun wallpaper sadidinten. Sedengkeun, Dina karesep anjeun tiasa milih gambar anu anjeun badé robih unggal dinten atanapi mingguan. Sadayana bakal gumantung kana sabaraha lami pikeun bosen sareng masing-masing.

Wallpaper Unsplash (AppStore Link)
Wallpaper Unsplashbebas

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.