Warna anyar pikeun AirTag Kulit Loop sareng AirTag Key Ring, tapi henteu di Apple

AirTag Kulit Loop sareng AirTag Key Ring

Salah sahiji pasar panggedéna di Apple sanés sanés pikeun alat nyalira, tapi pikeun asesoris anu tiasa dijual pikeun aranjeunna. Nalika AirTags diluncurkeun, asesorisna langsung ngiringan. Kami ngagaduhan sadayana tina cincin konci dugi ka tag koper didamel ku Hermés. Karang ieu henteu lirén sareng éta sababna anu anyar parantos kaluar dina warna anu béda. Tapi éta kajantenan yén sababaraha warna éta Apple henteu ngajual aranjeunna ayeuna, lamun henteu aranjeunna pangecér pihak katilu.

Salaku tambahan pikeun ngenalkeun batré MagSafe anu anyar minggu kamari, Apple ngenalkeun asesorisna anu énggal AirTag Kulit Loop sareng AirTag Key Ring dina warna anu diénggalan, tapi sigana bakal aya nuansa resmi deui, upami daptar vendor pihak katilu anu aya akurat. Salaku conto, Amazon ayeuna ngagaduhan tambahan pilihan warna AirTag Loop di Capri Blue sareng Pink Citrus, sareng duanana AirTag Kulit Loop sareng AirTag Skin Key Ring sayogi dina Meyer Lemon.

Warna na muncul di pangecér online pihak katilu sanés ogé, tapi teu saurang ogé di toko Apple online. Sadaya reseller daptar warna tambahan sabab teu aya saham dugi Agustus atanapi September, janten éta salawasna mungkin pikeun Apple pikeun nambihan aranjeunna kana toko online na nyalira dina waktos éta ogé.

Sigana mah éta daptar, kauninga ku pangguna tina Twitter Epictechh, aranjeunna bakal dikirimkeun ka konsumén dina akhir Agustus. Teu jelas naha aranjeunna didaptarkeun ayeuna, sareng katingalina Amazon nyandak barang masing-masing tadi. Dina total aya opat unsur. Éta sadayana kadaptar salaku anu dijual ku Amazon tibatan anu ngajual pihak katilu.

Tina naon anu urang tiasa titénan, kanggo waktos ayeuna aranjeunna ukur pendak di pasar amerika. Urang kedah sabar.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.