watchOS 6.1.3 ayeuna sayogi, ngalereskeun bug kritis

Apple Watch App Store

Apple nembé ngaluarkeun versi 6.1.3 tina watchOS ka masarakat umum ngalereskeun séri kasalahan salian ti pamutahiran anu has. Untungna, kusabab vérsi anu sateuacanna nyandak kasalahan anu rada serius anu nyegah jam tangan tina ngalakukeun naon anu saéna dilakukeun, anu nyalametkeun nyawa.

Anjeun kedahna parantos tiasa ngaksés pembaruan énggal ngalangkungan iPhone anjeun. Anjeun kedah lebet kana ikon Apple Watch sareng dina aplikasi buka pembaruan umum sareng parangkat lunak. Anjeun bakal kéngingkeun kalér pikeun ngamimitian unduhan sareng teraskeun kana unduhan.

watchOS 6.1.3 ngalereskeun masalah sareng bewara keteg jajantung anu henteu teratur di Islandia

WatchOS 6.1.3 ngalereskeun masalah denyut jantung

Perusahaan Amérika dibédakeun ku ngaleupaskeun pembaruan unggal sering sareng sistemna pikeun tiasa nyobian betas anu bakal janten pembaruan énggal. Ayeuna vérsi énggal pikeun barang Apple tiasa dibéréskeun ka umum.

watchOS 6.1.3 ngalereskeun masalah serius disababkeun ku versi sateuacanna. Sistem operasi anyar ieu datang ka diurutkeun masalah anu nyegah ngalaporkeun irama jantung henteu teratur Éta bakal tiasa dianggo sapertos anu diarepkeun pikeun pamilik Apple Watch di Islandia.

Pikeun para pangguna éta Apple Watch cocog sareng fitur EKG ieu tapi éta masih nganggo iPhone anu ngajalankeun ios 12, Apple ogé parantos ngaluarkeun pembaruan watchOS 5.3.5.

Sigana mah vérsi anyar ieu parantos dileupaskeun pikeun ngabenerkeun masalah anu timbul dina vérsi sateuacana, sabab dugi ka ayeuna teu aya berita anu kapendak dina watchOS 6.1.3

Apple nawiskeun ka Inpormasi salajengna nalika anjeun teraskeun pikeun ngaunduh sareng masang:

«Pembaruan ieu kalebet perbaikan sareng perbaikan bug, kalebet perbaikan pikeun masalah anu ngahambat béwara denyut jantung anu henteu teratur tina damel sapertos anu diarepkeun pikeun pamilik Apple Watch di Islandia.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.