watchOS 8.4 RC ngalereskeun masalah ngecas Apple Watch

Apple Watch Series 7

Kami bakal ningali upami waktos ieu mangrupikeun anu terakhir. Kami parantos nyarios unggal waktos Apple ngaluarkeun pembaruan watchOS énggal anu ngalebetkeun solusi pikeun sagala rupa kasalahan loading tina Apple Watch. Jeung sigana nu masalah geus ngarugikeun aranjeunna pikeun ngajawab.

Kamari perusahaan ngarilis watchOS 8.4 dina versi na release Calon. Sareng sigana anu ieu ngabéréskeun masalah ngecas batré anu disangsara ku sababaraha pangguna. Minggu hareup nalika dileupaskeun pikeun sadayana, kami bakal pariksa deui.

Kusabab kamari, pamekar sareng panguji béta anu didaptarkeun dina program pamekaran watchOS ayeuna tiasa diunduh watchOS 8.4 RC dina Apple Watch maranéhanana. Sigana mah apdet ieu tungtungna ngabéréskeun bug anu lumangsung anu tiasa nyababkeun sababaraha pangecas Apple Watch teu tiasa dianggo leres sareng jam tangan pinter Apple.

Bulan kamari parantos urang ngawartosan ngeunaan ngaronjatna jumlah masalah ngecas anu disanghareupan ku Apple Watch Series 7. Kusabab watchOS 8.3, aya sababaraha keluhan ngeunaan Apple Watch ngecas malfunctioning kalawan carjer pihak katilu.

Pikeun seueur pangguna, pangecas Apple anu teu resmi ngagaduhan masalah ngecas a Apple Watch Series 7, aranjeunna henteu ngamuat atanapi upami aranjeunna mimitina teras lirén saatos sababaraha menit.

Keluhan datang sareng sagala jinis pangecas: ti pangecas pihak katilu anu murah, dugi ka anu luhur sapertos Belkin. Sababaraha urang malah ngagaduhan masalah ngecas sareng cakram ngecas Apple Watch asli.

Numutkeun catetan anu dipasang dina naon anu anyar dina pembaruan watchOS 8.4, parangkat lunak sacara khusus ngalereskeun bug anu tiasa nyababkeun sababaraha pangecas Apple Watch henteu jalan, nunjukkeun masalah ngecas bakal réngsé nalika watchOS 8.4 dileupaskeun minggu ieu. ka sadaya pangguna. Kami bakal ningali upami waktos ieu aranjeunna ngantunkeun éta direngsekeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.