WhatsApp bakal nambihan verifikasi dua léngkah dina versi pikeun macOS

whatsapp

WhatsApp geus salawasna nyandak eta pisan kalem lamun datang ka tambahkeun fungsi anyar sareng di luhur sadayana nawiskeun kamungkinan ngagunakeun platformna dina alat anu sanés tanpa meryogikeun iPhone dihurungkeun.

Upami urang nyarioskeun kaamanan anu ditawarkeun WhatsApp ka urang, urang kedah nyarioskeun ngeunaan perbaikan dina widang ieu anu badé diwanohkeun ku aplikasi ku cara nambihan. verifikasi dua-hambalan salila prosés login, boh dina aplikasi pikeun macOS sareng Windows sareng dina versi wéb.

Numutkeun para lalaki di WABetaInfo, WhatsApp bakal naroskeun ka pangguna jieun PIN 6-angka salaku lapisan panyalindungan tambahan pikeun akun anjeun, kodeu PIN anu bakal dipénta ku aplikasi pikeun macOS sareng Windows sareng nalika kami nganggo versi wéb.

WhatsApp parantos lami ngusahakeun cara-cara pikeun ngiringan jasa olahtalatah saingan nalika datang ka tawaran rojongan pikeun sababaraha alat. Sanaos popularitasna, éta masih mangrupikeun hiji-hijina aplikasi olahtalatah anu henteu sayogi dina tablet, ieu mangrupikeun titik anu paling négatip.

Éta bakal robih ka hareup, kalayan WhatsApp nyayogikeun jalan pikeun palanggan énggal kalayan a rojongan multi-alat leres, sareng lapisan kaamanan tambahan anu bakal ngamungkinkeun mariksa upami pangguna anu nyobian ngaksés nyaéta anu gaduh akun anu sah.

Potret layar dicandak ku WABetaInfo nunjukkeun kumaha pangguna tiasa nyiptakeun PIN genep digit pikeun ngajagi akun WhatsApp na, anu kedah aranjeunna lebetkeun unggal waktos aranjeunna nyobian asup kana alat sejen.

Najan kitu, Sigana mah PIN bakal opsional, sareng pangguna bakal tiasa ngaktifkeun atanapi nganonaktipkeun sakumaha anu dipikahoyong, janten, sakali deui, WhatsApp ditingalikeun ngalakukeun hal-hal satengah ati sareng tanpa nunjukkeun niat pikeun nawiskeun dukungan multi-alat nyata.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)