WWDC 2020 bakal janten "pangalaman online énggal"

WWDC 2020 bakal online

Henteu aya deui rumor ngeunaan naha WWDC Apple anu bakal diayakeun Juni badé ditunda kusabab virus corona. Apple parantos mutuskeun yén éta bakal online. Kaputusan panengah. Éta moal dilakukeun sacara fisik ku naon anu urang tiasa nyarioskeun ngeunaan ngagantungkeun acara sapertos biasa. Nanging, éta bakal dilakukeun sabab, sakumaha biasana disebatkeun, Acara kedah teraskeun.

Apple parantos mutuskeun éta sateuacan ngagantungkeun acara anu paling penting sadayana, anjeunna langkung resep ngalakukeun éta online. Tangtosna, aya waktos pikeun aranjeunna nyiapkeun leres, sabab bakal seueur jalma anu hoyong ilubiung dina éta sareng kami ngarep yén perusahaan dugi ka tugas sareng jasa sareng kaayaan anu sami henteu mimiti murag.

Apel sapertos Solomon. Kaputusan panengah sateuacan WWDC 2020

Sanaos dina poster anu tiasa anjeun tingali dina awal tulisan ieu, éta nyarios ngeunaan Juni, Apple henteu netepkeun tanggal khusus pikeun WWDC 2020. Perusahaan Amérika parantos nyebat pangalaman online anu lengkep pisan, mastikeun yén moal aya kajadian fisik taun ieu kusabab masalah coronavirus.

Wakil Présidén Apple Phil Schiller nyarios dina siaran pers yén kaayaan krisis kaséhatan anu ayeuna parantos meryogikeun Apple ngarobih pormat taun ayeuna. Sapertos seueur konferensi tech anu sanésWabah COVID-19 coronavirus parantos hartosna Apple kedah ninggali rencana has na pikeun ngayakeun konperénsi 5000 jalma di San Jose.

Antara ayeuna sareng Juni yén WWDC 2020 diayakeun, Apple bakal terus ngawartosan ngeunaan warta anu aya di sekitar kajadian éta. Naon waé berita anu kajantenan, kami bakal teraskeun nginpokeun ka anjeun ti dieu.

Mudah-mudahan sadayana janten normal deui urang nyarioskeun perkawis Juni, masih seueur sasih deui. Mudah-mudahan kaputusan ieu ku Apple tiasa robih, éta hartosna yén coronavirus parantos pupus.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.