WWDC 6 bakal dimimitian dina 2022 Juni

WWDC 2022

Pausahaan basis Cupertino geus resmi dikonfirmasi tanggal on nu Konperénsi Pamekar sadunya, langkung dikenal salaku WWDC, dimana versi anyar ios, macOS, iPadOS, wachOS...

WWDC 2022 bakal dimimitian dina 6 Juni sareng bakal diperpanjang dugi ka 10 dina bulan anu sami. Sapertos dina dua édisi sateuacana, éta bakal online sareng henteu sacara pribadi. Sigana mah Apple parantos resep kana jinis presentasi ieu langkung nyaman sareng gampang diatur.

Miluan pamekar ti sakumna dunya 6-10 Juni pikeun minggu téknologi sareng komunitas anu mereun. Tingali kana platform sareng téknologi Apple panganyarna dina sési, ngajalajah alat sareng tip panganyarna, sareng sambungkeun sareng ahli Apple di kamar sareng laboratorium digital. Sadaya ieu online sareng tanpa biaya.

Salaku urang bisa maca dina email mana Apple geus ngumumkeun acara, jadi ngan pamekar jeung siswa bakal hadir konferensi, Anu bakal tiasa ningali video presentasi di Apple Park babarengan jeung masarakat online.

Versi anu bakal datang tina ios, macOS, watchOS...

Di momen éta masih teuing mimiti uninga naon anu tiasa janten nami versi macOS salajengna, Tapi paling dipikaresep éta salah sahiji jalma anu ngasupkeun bets unggal taun. Ngeunaan warta anu anjeun tiasa nambihan, ayeuna, aranjeunna misteri.

Ngeunaan ios 16, aya sababaraha gosip anu nunjukkeun yén versi ios énggal ieu tiasa nampi rojongan pikeun widget interaktif. Ieu kudu inget yén Apple teu ngidinan Anjeun pikeun berinteraksi sareng widget, aranjeunna ukur bisa nembongkeun informasi, subtracting salah sahiji atraksi utama na.

Lamun urang bahas watchos, kami dina kaayaan anu sami sareng macOS. Nalika tanggal presentasi ngadeukeutan, kami bakal mupus mamang.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.