Xiaomi Mi Band 2, babaturan deukeut iPhone anjeun [video]

Teguh Cina populérna parantos ngabaru deui gelang ngitung biaya murah. Urang nyarioskeun perkawis Xiaomi Band 2 Mi, alat anu diungkabkeun salaku sekutu sampurna iPhone urang pikeun ngitung sagala rupa anu aya hubunganana sareng kagiatan fisik urang, ngukur bobo urang sareng bahkan nyimpen catetan tina pulsasi urang.

Dinten ieu di Applelizados kami ngadamel pengecualian sareng urang ngobrol ngeunaan Xiaomi Band 2 Mi Kusabab, saatos nganggo vérsi na anu saacanna salami sataun satengah, sareng saatos ogé janten pangguna Apple Watch sakitar sataun, kuring tiasa mastikeun yén ieu, sahenteuna, salah sahiji asesoris pangalusna anu urang tiasa ngagaleuh dianggo sasarengan ka iPhone kami.

Xiaomi Mi Band 2 | IMAGE: Powerplanet.com

Xiaomi Mi Band 2 | IMAGE: Powerplanetonline.com

La Xiaomi Band 2 Mi ngagambarkeun kabisat kualitatif anu kawéntar ti generasi mimiti anu tiasa dianggo. Ayeuna lebetkeun a Tampilan OLED résistansi tinggi na konsumsi low anu ngamungkinkeun urang pikeun ningali sadaya data anu kadaptar ku ngan saukur némpél Anjeun tombol touch tunggal. Ku cara kieu, salah sahiji kaunggulan utama panggunaan ayeuna nyaéta urang henteu kedah deui muka aplikasi Fit kuring pikeun mariksa jarak anu urang jalankeun, léngkah-léngkah anu dilakukeun, denyut jantung urang atanapi kalori anu parantos kami bakar, kumargi urang ngagaduhan pigeulang dina pigeulang.

Xiaomi Band 2 Mi

Salaku tambahan, di Xiaomi Band 2 Mi parantos ningkat algoritma sistem anjeun sareng ayeuna langkung pas nalika ngeunaan ngitung léngkah, ngukur waktu turun, jeung sajabana.

Sareng hiji hal anu hébat anu dipikaresep nyaéta na résistansi hébat. Pas anjeun nyokot pinggel anjeun bakal sadar yén ieu sanés "palastik murah"; ieu nyaman, tahan, beurat nanaon sareng ngagaduhan rating IP67 internasional, janten tahan lebu, cai sareng kesang.

Xiaomi Band 2 Mi

Sababaraha ciri utama dina Xiaomi Band 2 Mi Aranjeunna:

  • 0.42 inci layar OLED
  • Bluetooth 4.0
  • Accelerometer
  • Sensor laju hatéSensor Laju Heart Xiaomi Mi Band 2
  • Ngecas kabel USB
  • Alarm pinter
  • Sejarah data anu di log
  • Lalawanan IP67 kana cai sareng lebu
  • Batré: 70 mah
  • Otonomi 20 dinten
  • Beurat ngan ukur 7 g
  • Cocog sareng ios 7.0 atanapi langkung luhur sareng Android 4.4 atanapi langkung luhur
  • Buka konci otomatis upami anjeun nganggo modél smartphone Xiaomi: cocog.

Naon anu kuring tiasa laksanakeun sareng Xiaomi Mi Band 2?

La Band 2 mi Mangrupikeun alat anu tiasa dianggo khususna dituduhkeun pikeun atlit profesional, amatir atanapi pikeun saha waé anu hoyong ngontrol sababaraha kagiatan fisikna sareng ningkatkeun éta. Kalayan anjeun tiasa:

  • Itung léngkah anu dilakukeun
  • Itung jarak anu ditempuh
  • Atur tujuan sareng kéngingkeun béwara ngageter nalika anjeun ngahontal éta
  • Kontrol detak jantung anjeun
  • Cacah kalori anu anjeun parantos bakar
  • Ukur siklus bobo anjeun
  • Taroskeun sadayana sajarah data anu kadaptar anjeun
  • Setel alarm pinter anu bakal ngahudangkeun anjeun unggal énjing ku cara anu progresif sareng alami
  • Nampi bewara ku geter nalika nampi telepon

Sareng sadaya ieu, tanpa kedah dicandak, sabab anjeun tiasa lumpat sarengna, bobo, mandi komo ka pantai.

Upami anjeun hoyong gelang ngitung anu henteu nekenkeun anjeun ku béwara anu teras-terasan, kalayan desain anu ati-ati sareng elegan, tahan luhur, sareng dina harga anu hampir murah, kami nyarankeun mésér Xiaomi Mi Band 2, pastina anjeun moal kuciwa. Ogé, upami anjeun langkung milih modél samemehna tanpa layar, anjeun tiasa milih Mi Band 1 atanapi Mi Band 1s ayeuna kalayan harga anu langkung saé tibatan anu kantos aya.

Sareng ayeuna, kuring ngantepkeun anjeun ulasan video ieu saluran Applelised kami di YouTube. Tong hilap ngalanggan! 😘

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

9 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Miguel cenahna

    Halo, kuring hoyong terang upami detak jantungna cocog sareng sanés aplikasi Runtastic
    hatur nuhun

    1.    Jose Alfocea cenahna

      Halo Miguel. Sigana mah henteu. Sadaya fungsi Xiaomi Mi Band cocog sareng aplikasi Mi Fit éta sorangan (tangtosna) sareng aplikasi Kaséhatan iPhone, tiasa ningali sadaya parameter anu diukur ku gelang didinya. Tapi kuring pikir éta henteu cocog sareng aplikasi anu sanés sapertos Runtastic.

    2.    Badé angkat cenahna

      Halo, kuring parantos lebet sareng kuring parantos ningali koméntar anjeun. Wartoskeun ka anjeun upami tiasa, anjeun kedah ngaunduh aplikasi anu disebat HR kuring ti AppStore. Kalayan dipasang anjeun tiasa nuturkeun léngkah ieu:
      1.- anjeun ngajalankeun Fit kuring pikeun gelang pikeun disingkronkeun sareng hapé
      2.- dina miHR anjeun ngaktipkeun denyut jantung
      3.- Dina runtastic anjeun kedah milari alat denyut jantung sareng éta kedah némbongan.

      Dijelaskeun sakedik kasarna, tapi upami anjeun milarian dina Google atanapi YouTube anjeun pasti bakal mendakan kumaha carana dilakukeun

  2.   Ja ier cenahna

    Halo, naha anjeun gaduh jam rami?

  3.   Lili pe cenahna

    Halo, kuring hoyong terang naha mi band 2 kompatibel sareng iphone nalika nampi RESEP PEMBERITAHUAN Tina APLIKASI LAIN, sapertos dina Android, kumargi kuring parantos diwartosan yén dina iphone band mi ngan ukur sanggup ngabéwarakeun telepon sareng naon (mastikeun nyarioskeun aplikasi) hatur nuhun!
    PS: postingan saé

  4.   Maricuchy cenahna

    halo
    Abdi hoyong terang aplikasi mana anu kuring kedah ngaunduh dina iphone kanggo tiasa nganggo band 2. Abdi parantos ngaunduh Pas kuring sareng éta henteu nganggo basa Spanyol.

  5.   Laura cenahna

    Halo, hatur nuhun kanggo inpormasi na. Anu kuring hoyong terang nyaéta upami anjeun tiasa ningali kalori tina layar pinggel atanapi anjeun kedah angkat ka aplikasi?
    Nuhun muga waleran punten.

  6.   Maria cenahna

    Naha aya aplikasi iphone myban2 anu sanés? Éta moal ngantep kuring ngaitkeun aranjeunna Kuring parantos ngahapus sareng moal ngantep kuring masang deui

  7.   Nekosan cenahna

    Héi anu di dinya!! Maricuchy kana koméntar anjeun kuring bakal nyaritakeun yén lamun anjeun tiasa nempatkeun kana basa Spanyol, anjeun ngan ukur kedah milih Spanyol Méksiko dina basa iPhone. Sedengkeun pikeun béwara, kuring gaduh iPhone6 ​​sareng teu saurang ogé anu dianggo pikeun kuring. Ngan ukur nelepon. sareng teu aya anu masihan kuring solusi