Yayasan Taman Nasional bakal nampi sumbangan ti Apple

Park Yayasan Nasional

Sadaya pamayaran anu dilakukeun nganggo metode pamayaran populér Apple, Apple Pay, di Amérika Serikat nyayogikeun sumbangan "teu ditangtukeun" pikeun yayasan taman nasional nagara éta, Yayasan Taman Nasional. Mésér anu dilakukeun ku pangguna ngagaduhan wates anu ditumpukeun ku perusahaan anu ngahontal dugi ka 100.000 operasi sareng minimal 10 dolar tina konsumsi. Dina pengertian ieu aranjeunna lebet tina produk nyalira kana aplikasi.

Mangsa anu dipilih ku Apple pikeun masihan sumbangan ieu kalebet ti tanggal 23 Agustus kamari dugi ka Minggu payun 29 bulan anu sami. Perusahaan éta bakal nyumbang perséntase pamesaran anu dilakukeun di toko online resmi Apple, di toko aplikasi ios sareng macOS di Amérika Serikat.

Teguh Cupertino biasana ngajadikeun jenis sumbangan ieu sacara rutin sareng dina kasus taman nasional peryogi sababaraha taun. Hasilna bakal ngabantosan Yayasan Taman Nasional dina usahana pikeun nangtayungan taman nasional kalayan proyék-proyék sapertos restorasi habitat sareng konservasi bersejarah, sareng ogé bakal ngadorong generasi salajengna pikeun ngalindungan leuweung sareng program sapertos Open OutDoors for Kids.

CEO firma Tim Cook nyalira, ngajelaskeun ka média pentingna ngurus taman sareng di luhur sagala kabutuhan pikeun ngabantosan konservasi aranjeunna kalayan jenis sumbangan ieu, ogé masihan komentar sataun katukang dina wawancara anu séjén yén sababaraha kantor Apple Park dingaranan sababaraha taman nasional. yén nagara éta gaduh. Pikeun sésa pangguna Apple sareng Apple Watch, waktuna pikeun nikmati tantangan anu bakal sumping Sabtu payun, 28 Agustus, di mana tantangan taman nasional. 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.