AirPlay till Mac tillåter innehållsdelning till Mac

Detta är en annan av de intressanta nyheterna som kan göras i den nya versionen av MacOS Monterey-operativsystemet. Med «AirPlay till Mac» kommer användaren att ha ytterligare ett alternativ att dela sitt innehåll från en iPhone eller från en iPad till Mac.

Vanligtvis var detta alternativ tillgängligt i omvänd ordning, det vill säga du kunde skärmdelning med AirPlay på en extern bildskärm eller TV men det är inte möjligt att dela Mac-skärmen från iPhone eller iPad, så i det här fallet lägger Apple till den här funktionen så att du kan göra det.

Det här är precis vad vi kan göra med den här nya funktionen i macOS:

Med AirPlay till Mac kan användare spela upp innehåll, presentera och dela nästan vad som helst - filmer, spel, semesterbilder eller projekt - från iPhone eller iPad för att se ut som aldrig tidigare på Macs otroliga Retina-skärm. Det nya hi-fi-ljudsystemet i din Mac fungerar också som en AirPlay-högtalare, vilket gör det möjligt att spela musik och podcaster på din Mac eller använda den som en sekundär högtalare för att använda ljud i flera zoner.

Visst uppskattar många användare den här funktionen eftersom att ha en iMac som en extern skärm kan vara intressant på många sätt, särskilt i arbetsmiljöer eller till och med när vi befinner oss utan en extern bildskärm eller TV för att utföra denna AirPlay. En intressant nyhet som kommer för nästa version av macOS.


Innehållet i artikeln följer våra principer om redaktionell etik. Klicka på för att rapportera ett fel här.

Bli först att kommentera

Lämna din kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *

*

*

  1. Ansvarig för uppgifterna: Miguel Ángel Gatón
  2. Syftet med uppgifterna: Kontrollera skräppost, kommentarhantering.
  3. Legitimering: Ditt samtycke
  4. Kommunikation av uppgifterna: Uppgifterna kommer inte att kommuniceras till tredje part förutom enligt laglig skyldighet.
  5. Datalagring: databas värd för Occentus Networks (EU)
  6. Rättigheter: När som helst kan du begränsa, återställa och radera din information.