Textlayouten 'Handwashing' har ändrats i watchOS 7.2

Handtvätt

Det är möjligt att mer än en insåg detaljerna efter installationen av den nya versionen av watchOS 7.2 än i funktionen «Handtvätt» en annan design visas för oss i handlingens slutliga text.

Tidigare uppträdde texten med en design som liknar själva nedräkningsnumren, men detta har förändrats i den senaste tillgängliga versionen av systemet som släpptes av Apple. Det är inte något som förändrar verktyget eller liknande, det är helt enkelt en liten förändring i utformningen av texten som nu är platt.

Den övre fångsten visar oss den aktuella designen och även om den inte påverkar funktionen visar den oss i vilken utsträckning Cupertino-företaget fokuserar på detaljerna i sina nya versioner. I det här fallet och personligen sett gillade jag den tidigare typsnittet bättre med samma design som nedräkningen, men att smaka på färgerna.

Vi kan aktivera eller avaktivera den här funktionen från Watch-appen i vår iPhone och där kan vi konfigurera aviseringarna själva, om vi vill att den här timern ska aktiveras eller inte 20 sekunder automatiskt när vi utför handtvätt eller till och med om vi vill det till Apple Watch själv påminner oss om att vi måste tvätta händerna. Denna åtgärd verkar verkligen skapad för att mäta för de tider vi lever i men enligt Apple var det något som de redan hade planerat att inkludera i sin Apple Watch för länge sedan. Kom ihåg att tvätta händerna ofta för att undvika problem med COVID-19 och andra virus.


Innehållet i artikeln följer våra principer om redaktionell etik. Klicka på för att rapportera ett fel här.

Bli först att kommentera

Lämna din kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

*

*

  1. Ansvarig för uppgifterna: Miguel Ángel Gatón
  2. Syftet med uppgifterna: Kontrollera skräppost, kommentarhantering.
  3. Legitimering: Ditt samtycke
  4. Kommunikation av uppgifterna: Uppgifterna kommer inte att kommuniceras till tredje part förutom enligt laglig skyldighet.
  5. Datalagring: databas värd för Occentus Networks (EU)
  6. Rättigheter: När som helst kan du begränsa, återställa och radera din information.