Om du har en MacBook Pro från 2018 har du en uppdatering för macOS High Sierra 10.13.6

macOS-High-Sierra-1

För några timmar sedan lanserade Apple en ny version för användare som har en 2018-tums eller 13-tums MacBook Pro 15, på macOS High Sierra. I det här fallet verkar det som om det är en uppdatering som påverkar 2018-modellerna med Touch Bar och i princip är förbättringarna som implementeras i denna uppdatering direkt inriktade på systemets stabilitet och tillförlitlighet i dessa datorer.

Apple släpper den nya versionen och rekommenderar att du installerar den så snart som möjligt på datorer, så försena inte uppdateringen för länge. Utformningen av dessa nya versioner är 17G2037 / 15P6805, så se till att din Mac har den här nya versionen installerad och om inte, uppdatera från Mac App Store.

Det verkar som att buggarna som rapporterats av vissa användare i årets maskiner har lett till lanseringen av detta ny version av macOS High Sierra, en slutlig version som inte har något att göra med de beta som släpps för nästa version av macOS. För resten av Mac-användare finns ingen uppdatering och vi väntar fortfarande på den officiella lanseringen av macOS Mojave-versionen som inte tar för lång tid.

Utrustningens stabilitet och prestanda beror till stor del på operativsystemet och alla problem av denna typ löses alltid av Apple med en uppdatering, det kan komma förr eller senare, men i alla fall löses problemet så att maskinerna fungerar utan fel.


Innehållet i artikeln följer våra principer om redaktionell etik. Klicka på för att rapportera ett fel här.

Bli först att kommentera

Lämna din kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

*

*

  1. Ansvarig för uppgifterna: Miguel Ángel Gatón
  2. Syftet med uppgifterna: Kontrollera skräppost, kommentarhantering.
  3. Legitimering: Ditt samtycke
  4. Kommunikation av uppgifterna: Uppgifterna kommer inte att kommuniceras till tredje part förutom enligt laglig skyldighet.
  5. Datalagring: databas värd för Occentus Networks (EU)
  6. Rättigheter: När som helst kan du begränsa, återställa och radera din information.