Bölünmüş görünümle Fotoğraflar uygulamasında fotoğraflarınızın yönetimini iyileştirin

bölünmüş görünüm-1

Hepimiz veya neredeyse hepimiz yaz tatilimizden geldiğimizde, Mac uygulamamız olan Fotoğraflar'da görüntülenecek ve silinecek çok sayıda fotoğrafımız var ve bu görev, çok sayıda fotoğraf çekmişsek veya senkronize edilmiş birkaç hesabımız varsa çok ağır olabilir aynı Apple kimliğinde. Çoğu durumda, iPhone'lar tek bir Apple hesabı üzerinden senkronize edilir ve bu, aşağıdaki fotoğrafları küçük bir pencerede görme imkanı Mac uygulamasında Fotoğraflar.

Yeni Apple Photos uygulamasında fotoğrafları düzenleme, görüntüleme veya silme görevini yerine getirmek, etkinleştirmediğimizde biraz karmaşık görünebilir. bölünmüş görünüm seçeneği ancak etkinleştirirsek, diğer fotoğrafları pencerenin kenarında görüntülememizi kolaylaştırır ve onlarla yapmamız gereken herhangi bir görevi yerine getirmemizi kesinlikle kolaylaştırır.

bölünmüş görünüm

Bu işlevi etkinleştirmek için iki çok basit adımı gerçekleştirmeliyiz. Birincisi, Fotoğraflar uygulaması açıldığında, elimizdeki herhangi bir görsele tıklıyoruz ve açıldığında seçenek sol üst tarafta beliriyor. Bölünmüş Görünüm simgesiyle. Bastığımızda pencerenin sol tarafında tüm görselleri göreceğiz ve istediğimizi daha basit ve hızlı bir şekilde seçebileceğiz. Bu seçenek devre dışı bırakıldı Fotoğraflar uygulamasını açtığımızda ve eminim ki birçoğunuz bu simgenin işlevini zaten biliyorsunuzdur, ancak fark edilmeyenler için kesinlikle çok faydalı olacaktır. 


Makalenin içeriği şu ilkelerimize uygundur editoryal etik. Bir hata bildirmek için tıklayın burada.

İlk yorumu siz

Yorumunuzu bırakın

E-posta hesabınız yayınlanmayacak. Gerekli alanlar ile işaretlenmiştir *

*

*

  1. Verilerden sorumlu: Miguel Ángel Gatón
  2. Verilerin amacı: Kontrol SPAM, yorum yönetimi.
  3. Meşruiyet: Onayınız
  4. Verilerin iletilmesi: Veriler, yasal zorunluluk dışında üçüncü kişilere iletilmeyecektir.
  5. Veri depolama: Occentus Networks (AB) tarafından barındırılan veritabanı
  6. Haklar: Bilgilerinizi istediğiniz zaman sınırlayabilir, kurtarabilir ve silebilirsiniz.