Tüm Mac'i silmek, macOS Monterey'de daha kolay ve daha hızlı

macOS Monterey

macOS Monterey işletim sisteminin yeni sürümü, 7 Haziran Pazartesi günü WWDC çerçevesinde sunumunun ardından yavaş yavaş analiz ediliyor. Bu durumda, Mac işletim sistemi şunları sunar: bu sürümdeki tüm içeriği ve ayarları temizlemek için çok daha basit bir seçenek.

Elbette iOS ve iPad kullanıcıları bunu biliyor... Mac işletim sisteminde uygulanan bu cihazların silinmesine izin veren aynı seçenek. Ayarlar'da ve daha spesifik olarak sekme sıfırlama ayarlarında görünen seçenek iPhone'umuz macOS Monterey'de de mevcuttur.

"İçeriği ve ayarları sil" Mac'inize tüm içeriği silme ve bilgisayarınızı fabrika ayarlarıyla bırakma yeteneği verir. Bu seçenek doğrudan Sistem Tercihleri'nde mevcuttur. Böylece kullanıcı, Sistem Tercihleri'ndeki menünün üst kısmına tıklayarak ve açılır menüden "Tüm içeriği ve ayarları sil" seçeneğine tıklayarak bilgisayarı temizleyebilecektir.

Sistem Tercihleri'nden tüm içerik ve ayarların silinmesi, sistemde kurulu olan tüm kullanıcı verilerinin ve uygulamaların silinmesine, hatta işletim sisteminin kurulu kalmasına imkan tanır. Mac sistemlerinde depolama her zaman bir M1 işlemci veya T2 yongası ile şifrelendiğinden, sistem şifreleme anahtarlarını kaldırarak içeriği anında ve güvenli bir şekilde "siler".

Bu üst metin, doğrudan apple web sitesi y Bu sayede Mac'lerimizin bu işletim sistemi diğer Apple işletim sistemlerine biraz daha yakındır. bu işlevi zaten uzun süre gerçekleştirebilecek olan.


Makalenin içeriği şu ilkelerimize uygundur editoryal etik. Bir hata bildirmek için tıklayın burada.

İlk yorumu siz

Yorumunuzu bırakın

E-posta hesabınız yayınlanmayacak. Gerekli alanlar ile işaretlenmiştir *

*

*

  1. Verilerden sorumlu: Miguel Ángel Gatón
  2. Verilerin amacı: Kontrol SPAM, yorum yönetimi.
  3. Meşruiyet: Onayınız
  4. Verilerin iletilmesi: Veriler, yasal zorunluluk dışında üçüncü kişilere iletilmeyecektir.
  5. Veri depolama: Occentus Networks (AB) tarafından barındırılan veritabanı
  6. Haklar: Bilgilerinizi istediğiniz zaman sınırlayabilir, kurtarabilir ve silebilirsiniz.