Як вимкнути Apple Music та iTunes Connect

iTunes-music-connect-1

Зміни, додані в iTunes В останньому оновленні вони були виділені та додано численні вдосконалення до програмного забезпечення Apple, але не все є гарною новиною з моменту оновлення, як це можна побачити в останній помилці, про яку повідомляють користувачі, і яка впливає на відтворення музики на Apple Music, тривалість становить менше 60 секунд.

Але залишаючи осторонь ці проблеми, які можуть вплинути на нас, а можуть і не вплинути на нас, якщо ми насправді не є користувачами Apple Music, необов’язково активувати її в нашому обліковому записі iTunes, як опція Connect. Отже, якщо ви один з користувачів, який не має передплати ми збираємося показати кроки, щоб вимкнути його з нашого iTunes і що це не відображається в меню верхньої панелі.

Щоб запустити першу і очевидно необхідну річ - це відкрити наш iTunes або на Mac, або на ПК. Після того, як ми його відкриємо, це легко зробити, і перший крок - це доступ до меню Налаштування ITunes та відкрийте вкладку Обмеження. Тепер нам залишилось вибрати опцію Apple Music and Connect, щоб деактивувати їх, і натиснути OK.

iTunes-music-connect-2

Як тільки обидва поля встановлені в Налаштуваннях обмежень, ми більше не бачитимемо цих двох менше у верхній панелі iTunes. Якщо з якоїсь причини ви хочете активувати їх знову, вам просто потрібно зніміть ці два прапорці, і все готово.

iTunes-music-connect-3

Багато користувачів продовжують, незважаючи на переваги Apple Music, с інші послуги потокової передачі музики на ваших пристроях, тому видалення цих двох опцій iTunes стосовно Apple Music та Connect не вплине на них взагалі.


Зміст статті відповідає нашим принципам редакційна етика. Щоб повідомити про помилку, натисніть тут.

Коментар, залиште свій

Залиште свій коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікований.

*

*

  1. Відповідальний за дані: Мігель Анхель Гатон
  2. Призначення даних: Контроль спаму, управління коментарями.
  3. Легітимація: Ваша згода
  4. Передача даних: Дані не передаватимуться третім особам, за винятком юридичних зобов’язань.
  5. Зберігання даних: База даних, розміщена в мережі Occentus Networks (ЄС)
  6. Права: Ви можете будь-коли обмежити, відновити та видалити свою інформацію.

  1.   Globetrotter65 - сказав він

    Дякуємо за пораду.