ווי אַזוי צו אָטאַמאַטיק ליידיק די אָפּפאַל פון דיין Mac יעדער 30 טעג

פינדער לאָגאָ

פילע פון ​​איר קען שוין נוצן דעם אָפּציע צו אַוטאָ-פלאַש יעדער 30 טעג אויף מעק, אָבער שורלי פילע נייַע ניצערס און אנדערע נישט אַזוי נייַ, נוצן עס נישט. די אָפּציע איז לאַנג שוין בארעכטיגט אין macOS, דאָס אַלאַוז אונדז צו האַלטן אונדזער קאָמפּיוטער עפּעס קלינער.

עס קען ויסקומען קאָמפּליצירט צו דורכפירן דעם קאַמף, אָבער עס איז טאַקע פּשוט און קענען זיין פּראָוגראַמד גלייַך פֿון די Finder פּרעפֿערענצן. הייַנט מיר וועט זען ווי איר קענען אויטאָמאַטיש ויסמעקן זאכן פון די אָפּפאַל נאָך 30 טעג פון זייַענדיק אין עס.

ווי צו ויסמעקן די זאכן פֿון די אָפּפאַל אויטאָמאַטיש נאָך 30 טעג

מעסטער

די ערשטע זאַך וואָס מיר מוזן זיין קלאָר וועגן איז אַז אויב מיר טאָן ניט מאַכן אַ קאָפּיע אין Time Machine, מיר פאַרלאָזן די דאַטן טאָוטאַלי פאַרלירן די דאַטן, אַזוי עס איז ניט מעגלעך צו צוריקקריגן עס אַמאָל אויסגעמעקט. אין דעם זינען מיר פאָרזעצן צו רעקאָמענדירן שטענדיק מאַכן אַ קאָפּיע פון ​​צייט מאַשין, דעריבער, מיר וועלן זען ווי צו אַקטאַווייט דעם אָטאַמאַטיק דילישאַן פון די טעקעס אין די אָפּפאַל אויף אונדזער מעק.

  • ערשטער פון אַלע, אַרייַן די Finder אויף דיין מעק, סעלעקטירן Finder פון די שפּיץ מעניו און גיט פּרעפֿערענצן
  • דריקט אויף די אַוואַנסירטע אָפּציע
  • מיר סעלעקטירן די אָפּציע "אַראָפּנעמען זאכן פון די אָפּפאַל נאָך 30 טעג"

קלוג. יעדער טאָג עס פאָרן 30 טעג די מאַנשאַפֿט זיך וועט אויטאָמאַטיש ויסמעקן אַלע די זאכן וואָס איר האָט סטאָרד אין די אָפּפאַל און אַז לאַדזשיקאַללי איר וועט ניט מער קענען צו צוריקקריגן אַחוץ אויב איר האָבן אַן אַלט קאָפּיע פון ​​צייט מאַשין אין וואָס די דאָקומענטן, טעקעס, פאָטאָס און אנדערע דערשייַנען ...


דער אינהאַלט פון דעם אַרטיקל אַדכיר צו אונדזער פּרינציפּן פון לייט עטיקס. צו מעלדונג אַ טעות גיט דאָ.

זייט דער ערשטער צו באַמערקן

לאָזן דיין באַמערקונג

אייער בליצפּאָסט אַדרעס וועט נישט זייַן ארויס. Required fields זענען אנגעצייכנט מיט *

*

*

  1. פאַראַנטוואָרטלעך פֿאַר די דאַטן: Miguel Ángel Gatón
  2. ציל פון די דאַטן: קאָנטראָל ספּאַם, קאָמענטאַר פאַרוואַלטונג.
  3. לעגיטימאַטיאָן: דיין צושטימען
  4. קאָמוניקאַציע פון ​​די דאַטן: די דאַטן וועט נישט זיין קאַמיונאַקייטיד צו דריט פּאַרטיעס אַחוץ דורך לעגאַל פליכט.
  5. דאַטן סטאָרידזש: דאַטאַבייס כאָוסטיד דורך Occentus Networks (EU)
  6. רעכט: צו קיין צייט איר קענט באַגרענעצן, צוריקקריגן און ויסמעקן דיין אינפֿאָרמאַציע.