Joten voit ladata verkon Safariin siirtymällä välimuistiin

Yksi asia, josta meidän on oltava selvät, on se, että kun surffailemme verkossa Safarin kautta, meidän macOS-järjestelmä se tallentaa tietoja sovelluksen välimuistiin. Se, että kun kirjoitamme osoitteen uudelleen, verkkosivut latautuvat paljon nopeammin.

Nyt on aikoja, jolloin välimuisti on meille temppu, ja esimerkiksi tällä viikolla ystävä ja työtoveri tulivat kertomaan minulle, että hän yritti kaipaamaan opiskelijoita, jotka eivät olleet tulleet luokalle, ja kun hän tuli ministeriön verkkosivustolle. koulutuksen, todennuksen jälkeen järjestelmä palautti saman näytön, jossa käyttäjänimen ja salasanan kentät nollattiin.

Kun hän kertoi minulle ongelmasta, mieleeni tuli vain yksi ratkaisu, ja minun oli tyhjennettävä Safari-sovelluksen välimuisti. Kuten jo tiedät, jos menet Safari> Asetukset> Tietosuoja ja siirrymme osioon evästeiden hallinta. Voimme etsiä tiettyä verkkosivustoa, josta haluamme poistaa evästeet tai päinvastoin poistaa kaikki tiedot.

Jos et halua poistaa koko sovelluksen välimuistia, voit ladata tietyn sivun, jolla sinulla on ongelmia, ja tyhjentää välimuisti kyseisellä verkkosivustolla. Voit tehdä tämän noudattamalla seuraavaa pikanäppäintä koostuu painamalla ⌘R. Jos tähän pikakuvakkeeseen lisätään näppäinpainallus alt / option Järjestelmä aikoo ladata sivun ikään kuin tekisit sen ensimmäisen kerran, joten se ei ota huomioon tallennettua välimuistia.


Artikkelin sisältö noudattaa periaatteita toimituksellinen etiikka. Ilmoita virheestä napsauttamalla täällä.

Ole ensimmäinen kommentti

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

*

  1. Vastuussa tiedoista: Miguel Ángel Gatón
  2. Tietojen tarkoitus: Roskapostin hallinta, kommenttien hallinta.
  3. Laillistaminen: Suostumuksesi
  4. Tietojen välittäminen: Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille muutoin kuin lain nojalla.
  5. Tietojen varastointi: Occentus Networks (EU) isännöi tietokantaa
  6. Oikeudet: Voit milloin tahansa rajoittaa, palauttaa ja poistaa tietojasi.