Eigenskippen fan iTunes op 'e Mac; wanhoop net

As jo ​​de titel fan dit artikel lêze, kinne jo josels freegje ... Op dit punt hawwe jo fragen oer hoe't jo in iOS-apparaat kinne ferbine mei iTunes op in Mac of PC? No, it feit is dat in freon ferline jier in iMac twa jier nei in iPhone kocht. Lykas de measten fan ús binne jo fia de iPhone nei de Apple-wrâld kaam, dan in iPad Pro, en no in iMac. 

Hy hie de iPhone en iPad altyd bywurke fia OTA sûnder in kompjûter nedich te wêzen en doe't hy se kocht, waard de start dêrfan ek dien sûnder in kompjûter. It feit is dat doe't hy de Mac oansette en de earste konfiguraasje die, hy ree wie om syn iPhone te ferbinen mei iTunes om muzyk te syngronisearjen en wat wie syn ferrassing dat iTunes Hy liet him in berjocht op it skerm sjen dat him mei himsels prate liet.

As jo ​​jo iPhone earst ferbûn hawwe mei iTunes, lansearre hy sels in skerm wêryn hy twa opsjes krige. De earste wie de iPhone te konfigurearjen as in nije iPhone en de twadde wie de iPhone te herstellen mei in besteande reservekopy. Foardat dit skerm syn direkte reaksje wie de iPhone los te meitsjen fan iTunes út eangst foar it wiskjen fan de gegevens dêrop.

Hy naam doe kontakt mei my en lei út wat der barde. It is normaal foar him om te tinken wat hy tocht en it is dat dizze bestjoeringsmodus hielendal net dúdlik is. Ik wol mei jo diele, yn it gefal dat jo ek net wis binne, dat as iTunes seit de iPhone te konfigurearjen as in nije iPhone, it betsjuttet dat it it sil ynstelle as in nije iPhone dy't oanslút op dat iTunes, dy't, lykas jo al witte, allinich kinne wurde syngronisearre mei in iTunes-bibleteek.

As, krekt oarsom, wy klikke op weromsette fanút in reservekopy, wist it systeem de iPhone en herstelt dan de kopy dy't wy it fertelle. Dêrom moatte wy dúdlik wêze dat wat iTunes ús fertelt is, yn begryplike taal, wolle jo de iPhone litte lykas it is en ferbine mei iTunes of wolle jo it wiskje en opnij begjinne?

As jo ​​in iPhone of iPad foar it earst ferbine mei iTunes, as jo klikke op Ynstelle as in nije iPhone, wisket de gegevens dêrop net.

Oan 'e oare kant, as it iOS-apparaat ienris is ferbûn mei iTunes, kinne jo fia WiFi syngronisearje. Om dit te dwaan moatte jo it apparaat ferbine, it fia iTunes ynfiere en op it haadskerm del gean nei it plak wêr't jo de syngronisaasje fia WiFi kinne aktivearje. Ik sil in searje artikels dwaan relatearre oan 'e wurking fan iTunes foar al dyjingen dy't der noch twifel mei hawwe en it nijs út te lizzen dat is opnommen yn 'e lêste ferzjes. 


De ynhâld fan it artikel hâldt him oan ús prinsipes fan redaksje etyk, Om in flater te melden klikje hjir.

Wês de earste om kommentaar

Lit jo reaksje efter

Jo e-mailadres wurdt net publisearre. Ferplichte fjilden binne markearre mei *

*

*

  1. Ferantwurdlik foar de gegevens: Miguel Ángel Gatón
  2. Doel fan 'e gegevens: Control SPAM, kommentaarbehear.
  3. Legitimaasje: jo tastimming
  4. Kommunikaasje fan 'e gegevens: De gegevens wurde net oan tredden kommunisearre, útsein troch wetlike ferplichting.
  5. Gegevensopslach: Databank hoste troch Occentus Networks (EU)
  6. Rjochten: Op elk momint kinne jo jo ynformaasje beheine, herstelle en wiskje.