Mensaxe "É necesario actualizar o software para conectalo co dispositivo iOS"

macOS Catalina

É posible que cando conecte o iPhone, iPad ou iPod Touch despois de moito tempo sen facelo no seu Mac, lle mostre unha actualización de software para seguir traballando normalmente. En principio, tamén é posible que o teu iPhone, iPad ou iPad Touch teña a última versión dispoñible do software polo que pode parecer estraño, pero non te preocupes. é común para os usuarios con macOS 10.11 ou posterior.

Se ves a mensaxe "É necesario actualizar o software para conectarte co teu dispositivo iOS" no iPhone, iPad ou iPod touch, é porque o software Mac non está preparado para recoñecer o dispositivo iOS. Hoxe en día é habitual que non teñas que conectar o iPhone ou iPad a Mac, pero os que queiran facelo poden ver esta mensaxe de actualización.

Actualización de MacOS

Unha vez instalado e actualizado o equipo, esta mensaxe xa non aparecerá no noso Mac cando conectemos os nosos dispositivos iOS. En calquera caso, é importante actualizalo para seguir traballando normalmente neste equipo. Isto ocorre normalmente cando o iPhone, iPad ou iPod touch teñen unha versión máis recente de iOS que a compatible con Mac. Non é algo que lles pase a todos os usuarios pero seguro que lles pasa a todos aqueles que teñen un Mac que non admite as últimas versións de software lanzadas despois de macOS Catalina.

Unha vez actualizada a mensaxe xa non aparece nas seguintes ocasións conectamos o iPhone, iPad ou iPod touch a Mac.


O contido do artigo adhírese aos nosos principios de ética editorial. Para informar dun erro faga clic en aquí.

Sexa o primeiro en opinar sobre

Deixa o teu comentario

Enderezo de correo electrónico non será publicado.

*

*

  1. Responsable dos datos: Miguel Ángel Gatón
  2. Finalidade dos datos: controlar SPAM, xestión de comentarios.
  3. Lexitimación: o seu consentimento
  4. Comunicación dos datos: os datos non serán comunicados a terceiros salvo obrigación legal.
  5. Almacenamento de datos: base de datos aloxada por Occentus Networks (UE)
  6. Dereitos: en calquera momento pode limitar, recuperar e eliminar a súa información.