Ismerje meg az újdonságokat az OS X TweetDeck frissítésében

Update-TweetDeck

Ha Ön a TweetDeck for OS X felhasználója, akkor szerencséje van, és az alkalmazás frissítve lett új funkciók, beleértve a lehetőséget, nagyon-nagyon érdekes, hogy képes legyen lehetővé teszi más emberek számára, hogy kapcsolatba lépjenek egy bizonyos Twitter-fiókkal anélkül, hogy meg kellene adniuk nekik a jelszót.

Emellett közvetlen üzeneteket küldhet csoportoknak, a GIF-fájlok fejlesztéseit, valamint online videókat a többi újdonság mellett. Az alkalmazás most frissíthető a Mac App Store-ból.

Ahogy számítottunk rá, ez a frissítés magában foglalja a Teams nevű segédprogramot, így annak a személynek, akinek van Twitter-fiókja, de csapatra van szüksége annak kezeléséhez, nem kell megadnia a jelszót a csapat összes tagjának, akiknek vannak olyan kezelési és biztonsági problémái, amelyek ez azzal jár. Most a TweetDeck for OS X segítségével meghívhatja az embereket, hogy lépjenek kapcsolatba egy adott Twitter-fiókkal.

Add-columns-tweetDeck

Ez az alkalmazás lehetővé teszi a hozzáférés delegálását annyi emberhez, amennyit csak akar, és törölheti a fiókokat, amikor már nincs szükségük hozzáférésre. A frissítés magában foglalja az üzenetküldés lehetőségét csoportoknak, a hozzáadást is tweetenként legfeljebb 4 kép, és az online videók mellett GIF fájlokat is megtekinthet.

Itt van egy teljes lista a TweetDeck híreiről a 3.9.482 verzióban:

  • Biztonságosan és biztonságosan ossza meg a fiókokhoz való hozzáférést a felhasználói csapatokkal.
  • Legfeljebb 4 képet adhat hozzá minden egyes tweethez.
  • GIF-ek és videók online.
  • Megoszthat egy tweetet közvetlen üzenetben egy baráti társaságnak.
  • Apró hibajavítások és fejlesztések.

A cikk tartalma betartja a szerkesztői etika. A hiba bejelentéséhez kattintson a gombra itt.

Legyen Ön az első hozzászóló

Hagyja megjegyzését

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Kötelező mezők vannak jelölve *

*

*

  1. Az adatokért felelős: Miguel Ángel Gatón
  2. Az adatok célja: A SPAM ellenőrzése, a megjegyzések kezelése.
  3. Legitimáció: Az Ön beleegyezése
  4. Az adatok közlése: Az adatokat csak jogi kötelezettség alapján továbbítjuk harmadik felekkel.
  5. Adattárolás: Az Occentus Networks (EU) által üzemeltetett adatbázis
  6. Jogok: Bármikor korlátozhatja, helyreállíthatja és törölheti adatait.