Layar Mac Mirror menyang Smart TV

Airplay Mac OS X lan Samsung TV

Apa sampeyan pengin layar Mac kaca menyang Smart TV? Sanajan bener, nganti saiki sampeyan bisa nyambungake sistem operasi OS X karo Samsung Smart TV nggunakake teknologi AirPlay ing piranti Apple, yen kudu duwe Apple TV.

Kanthi aplikasi anyar iki, sampeyan bakal bisa layar Mac OS X kaca lan ndeleng sistem liwat Samsung Smart TV sing kompatibel, nindakake instalasi sing sederhana lan nyambungake piranti loro menyang jaringan sing padha. 

AirPlay mbisakake pangguna ngatur lan enggo bareng kabeh file musik, foto lan video kanthi nirkabel kanthi cepet ing antarane piranti, streaming musik menyang Airport Express, lan layar kaca liwat Apple TV.

Ngoptimalake AirPlay ing Smart TV

Pangembang AirBeamTV BV ngluncurake Mirror kanggo Samsung TV, sing saiki kasedhiya ing App Store, kanggo nggampangake kaca tanpa Apple TV. Yen duwe Samsung Smart TV wiwit taun 2012 utawa mengko lan Mac OS X 10.10, sampeyan bakal bisa nggunakake Mirror kanggo Samsung kanthi kompatibilitas maksimal.

Mirror kanggo Samsung TV

Sampeyan mung kudu nyambungake rong piranti kasebutsampeyan menyang jaringan wifi sing padha lan sisTopik kasebut kanthi otomatis bakal nggoleki Smart TV. Sawise ana ing dhaptar piranti sing sambungSampeyan mung kudu milih banjur miwiti proses pangilon. Pangembang ngelingake manawa ana tundha nganti 3 detik lan, yen wis suwe, saranake ganti rasio kompresi gambar.

Artikel sing gegandhengan:
Format flash drive nganggo sistem FAT utawa exFAT

Mirror kanggo Samsung TV uga ngidini sampeyan milih tampilan monitor sambung karo Mac lan pilih sumber audio: ngasilake swara saka komputer utawa liwat speaker Smart TV.

AirBeamTV BV nawakake a free download lan versi nyoba langsung sing bisa digunakake kanggo 2 menit, cukup wektu kanggo mriksa kenyamanan lan efektifitas panggunaan. Versi lengkap yaiku ing App Store kanthi rega € 9,99 nanging iku pilihan sing paling disaranake kanggo layar Mac kaca menyang Smart TV saka Samsung.

Mirror kanggo Samsung TV (Link AppStore)
Mirror kanggo Samsung TV€ 14,99

Nggunakake Apple TV + AirPlay

Apple TV kanggo layar kaca menyang Smart TV

Yen Smart TV ora kompatibel langsung karo teknologi AirPlay Apple utawa sampeyan duwe televisi non-cerdas konvensional, formula liya sing bakal ngidini sampeyan nduplikasi layar Mac ing televisi yaiku nggunakake TV Apple.

Sampeyan bisa nggunakake TV Apple apa wae generasi kaping kalih, katelu utawa kaping papat, kanthi kauntungan manawa kaloro kaloro bisa dipikolehi kanthi rega sing larang banget ing pasar liyane.

Sawise duwe Apple TV, sampeyan mung kudu sambungake nganggo kabel HDMI menyang tv sampeyan lan priksa manawa ana ing jaringan WiF sing padhasing disambungake Mac sampeyan.

Sabanjure, klik simbol AirPlay sing ana ing garis menu Mac, pilih Apple TV lan, meh wae, layar komputer bakal katon kanthi amba ing televisi.

Artikel sing gegandhengan:
Ndandani kesalahan 'kamera ora nyambung' ing OS X

Yen sampeyan lagi nonton video saka YouTube, A3Player, Mitele, Netflix utawa layanan liyane, kemungkinan simbol AirPlay bakal katon ing jendela puter maneh. Pencet, pilih Apple TV, banjur video kasebut bakal diluncurake menyang TV. Kangge, sampeyan bisa terus nggunakake Mac kaya biasane. 

Parrot Udara 2

AirParrot 2 kanggo kaca layar

Kita wis ngomong babagan "Mirror for Samsung TV", lan uga opsi nggabungake AirPlay karo Apple TV, nanging ana opsi liyane, kayata, Parrot Udara 2.

AirParrot minangka alat kasebut becik kanggo sampeyan sing duwe komputer Mac lawas sing ora ndhukung teknologi AirPlay. Kanthi aplikasi iki, sampeyan bakal bisa nduplikasi layar Mac ing televisi, ngluwihi layar Mac, ngirim video kanggo ndeleng ing layar amba, lan uga duplikat aplikasi kanthi individu.

Keuntungan liyane saka AirParrot 2 yaiku Sampeyan bisa nggunakake kaloro nganggo Apple TV lan karo piranti Chromecast utawa karo speaker AirPlay sing kompatibel kanggo ngirim musik sampeyan. Kajaba iku, transmisi nganti 1080p kualitas lan sampeyan bisa nyambung kanthi bebarengan karo sawetara panampa.

Lan yen sampeyan ora yakin manawa iki solusi sing sampeyan butuhake, sampeyan bisa download versi nyoba pitung dina gratis Kene, banjur sampeyan mutusake arep tuku app kasebut utawa ora.

Nggunakake Google Chromecast

Chromecasts

Alternatif liyane sing bisa sampeyan tambahake ing desktop Mac utawa nduplikasi layar Mac menyang televisi utawa monitor eksternal, yaiku liwat piranti Google Chromecast sing dikombinasikake karo aplikasi Air Parrot sing mung kita tingali kanthi rinci.

Yen sampeyan duwe Mac lawas sing ora duwe dhukungan teknologi AirPlay, Kombinasi iki bakal luwih murah tinimbang Apple TV + Air Parrot 2 Sanajan, ya, sampeyan ngerti ora ana sing luwih dingerteni karo piranti Apple tinimbang piranti Apple liyane.

Yen jarene, kabeh sing dibutuhake mung tuku piranti Google Chromecast lan sambungake menyang TV lan menyang jaringan Wi-Fi sing padha karo komputer. Yen wis rampung, sampeyan wis ngerti cara kerjane Air Parrot 2: pencet lambang ing garis menu Mac, pilih piranti Chromecast lan sampeyan bakal bisa ngluwihi layar Mac, duplikat utawa ngirim aplikasi tartamtu utawa mung audio.

Serviio

diladeni

Lan kita mungkasi karo Serviio, aplikasi matur nuwun sing bakal sampeyan bisa nuduhake konten karo piranti liyane sing nyambung menyang jaringan sing padha dadi yen sampeyan duwe film, seri, foto, musik lan liya-liyane ing Mac, sampeyan bisa muter ing Smart TV tanpa mbutuhake kabel. Bedane gedhe yaiku amarga aplikasi iki sampeyan ora bakal bisa nduplikasi layar Mac ing TV, nanging ngirim konten, nanging yen iki sing sampeyan goleki, mula bakal luwih becik amarga sampeyan ora butuh Apple TV, Chromecast utawa AirPlay, mung app iki sing bisa download saka situs web resmi lan gunakake minangka nyoba gratis sajrone limalas dina ...

Yen ing sawijining dina Apple mutusake ngluncurake TV dhewe, bisa uga kita bisa duplikat layar Mac kanthi luwih gampang lan ora gumantung karo aksesoris utawa aplikasi pihak katelu, kabeh kanthi klik prasaja, ya, sampeyan ngerti manawa ana sawetara dina iki produk diluncurake, ora bakal televisi sing murah lan kita kudu nggunakake akeh dhuwit.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

6 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Txarli ngandika

    Menarik, yen LG nyathet lan menehi kejutan

  2.   juancagr ngandika

    Pungkasan, ana sing bisa digunakake ing Sansumg !!!! Wis larang regane lan lancar banget, aku wis nggunakake versi nyoba lan aku wis ngandhani yen mewah, mula yen swara keprungu ing TV sampeyan kudu nginstal plugin, AirBeamTV, lan sawise sampeyan bisa ngrungokake TV tanpa ana masalah !! Apik banget !!!
    Aku kudu menehi komentar yen telat ing antarane komputer lan TV amarga pangembang wis menehi komentar, nanging dudu perkara sing kuwatir karo aku, mula sampeyan meh duwe wektu kanggo turu ing kursi, hahaha.
    Aku arep tuku saiki. Matur nuwun kanggo kabar SOYDEMAC.

    PS: TVku Sansumg UE46D6100 lan yen kelingan kanthi bener, sadurunge taun 2012.

    Salu2.

  3.   macoyvergaray ngandika

    @juancagr saka ngendi sampeyan entuk versi nyoba? Aku pengin nyoba.

  4.   Marcelo campusano ngandika

    paling gampang: gunakake Vuze (DLNA Server)

  5.   fer rivera ngandika

    sadurunge mac nyambung liwat HDMI saka thunderbolt. saiki ora bisa ... bisa uga amarga aplikasi pembayaran sing anyar ????

  6.   Alvaro Marin Ordonez ngandika

    Informasi sing apik banget