10 app kanggo $ 22 yaiku sing ditawakake BundleHunt

bundle-apps-mac Yen sampeyan minangka konsumen aplikasi lan pengin entuk sawetara aplikasi kanthi rega sing larang, bundle aplikasi sing disiapake dening BundleHunt ing web bisa uga narik minat sampeyan. Kita pancen nemokake aplikasi sing apik banget ing jinis bundel iki, nanging ora kabeh bakal migunani kanggo kita. Maksudku, kadang-kadang apike tuku paket aplikasi iki kanggo siji utawa rong aplikasi sing dadi minat kita, mula bakal mesthi luwih murah tinimbang tuku kanthi individu.

Ing paket iki, kita ora bisa milih rega kanggo mbayar 10 aplikasi sing bakal dijupuk, nanging yen kita bisa milih $ 21,99 ing antarane sawetara aplikasi sing menarik lan migunani. Ing kasus iki, bundel nawakake akeh aplikasi (total ana 36 aplikasi kanggo mac) sing bakal bisa tetep 10, aplikasi sing dikarepake.

mbendel

Dhaptar gedhe lan kabeh wong bisa duwe pilihan kanggo siji jinis aplikasi utawa liyane gumantung saka pakaryane, nanging kita bakal nemokake sing dibutuhake. Sejatine, kita bakal ninggalake sampeyan ing kene saben aplikasi sing kasedhiya kanggo produktivitas, fotografi, ngresiki Mac, lan liya-liyane. ayo saben wong milih 10 kanggo ditambah menyang Kréta Blanja:

  • Penerbit Swift
  • Tanpa kertas
  • Melee
  • StoryMill
  • soyo tambah
  • Enkripsi PDF
  • Ngiyatake CK
  • Tonalitas CK
  • Umur Morph
  • tukang jahit foto
  • Super PhotoCut
  • Editor Foto Pixelstyle
  • fokus
  • Records
  • Cepet Print
  • ImageSmith
  • Paragon Camptune X.
  • Paragon NTFS kanggo Mac
  • Panglima Siji Pro
  • FilePane
  • hawa
  • Watcher FTP sing Enak
  • HubungiPage Pro
  • Hyper Plan
  • Ngirim Express
  • Ndandani
  • Mac Booster 3
  • DupHunter
  • Sampah Cerdas
  • Data Recovery kanggo Mac
  • Periskope Pro
  • X Mirage
  • Transfer mobile
  • Fone Lab
  • Data Recovery kanggo iDevices
  • Asisten Android
  • Pro Video Player Total
  • Elmedia Player Pro

Saiki kita ora nawakake sekelompok aplikasi amarga aku saka Mac luwih saka sewulan lan iki bisa ditemokake amarga uga kabeh dhuwit sing digunakake arep tetep akun Bundlehunt kita kanggo tuku wektu liya. Sampeyan bisa nemokake kabeh aplikasi lan instruksi liyane ing situs web bundlehunt.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)