27 aplikasi kanggo nyimpen Bumi #AppsForEarth

Kaya sing wis dakkandhani wingi, Apple gabung karo WWF lan pangembang 27 aplikasi global utama kanggo ngluncurake inisiatif kasebut "Aplikasi kanggo Bumi", sing bakal diwiwiti nganti Minggu 24 April, supaya kita kabeh bisa «mbantu nyebarake kesadaran lingkungan lan nglindhungi urip planet kita kanthi ngrasakake konten eksklusif sing digawe khusus kanggo proyek iki, lan ana gandhengane karo area utama tumindak WWF: ngreksa alas lan samodra, banyu ngombe, satwa liar, panganan lan perubahan iklim. 100% penghasilan sing didol saka penjualan langsung aplikasi sing melu lan sing tuku In-App (ing app) bakal menyang WWF ”.

Koleksi saka «Aplikasi kanggo Bumi» Dumadi saka 27 aplikasi sing digawe dening 24 pangembang saka saindenging jagad sing kalebu game, produktivitas lan fotografi, nganti jaringan sosial, fitness, lan akeh topik liyane. Antarane yaiku studio Social Point Spanyol sing nggawe versi unik game Dragon City sing populer karo Pulo Panda eksklusif lan enem naga anyar sing terinspirasi saka area aksi WWF.

Iki minangka ringkesan konten sing diusulake dening kampanye "Aplikasi kanggo Bumi" lan pengalaman sing bakal bisa dingerteni para pangguna App Store nganti 24 April.

Angry Birds 2 (Rovio Entertainment; Finlandia). Fokus kanggo nglindhungi samodra kanthi acara wektu winates sing kalebu telung level eksklusif lan power-up anyar. Pemain bakal nantang kanggo mungkasi babi sing pengecut ora bisa mancing.

Screenshot 2016-04-15 jam 11.23.45

Jawa Best (Serius; USA). Pemain bisa miwiti petualangan "Aplikasi kanggo Bumi" sing kalebu macem-macem level teka-teki sing ditemtokake ing wilayah Sungai Yangtze ing China. Kanggo ngrampungake teka-teki kasebut, para pemain bisa tuku panda wektu eksklusif.

Screenshot 2016-04-15 jam 11.25.14

Candy tresna Soda Saga (King; Malta). Nindakake acara game langsung sing diarani Bambu Hill, para pemain mung bisa seneng ing akhir minggu tanggal 15-21 April kanggo mbantu nglestarekake planet kita.

Screenshot 2016-04-15 jam 11.26.19

Masak Dash 2016 (Glu Games Inc.; USA). Iki nampilake acara "Eats for Earth" sing anyar banget sing bisa dienggo pangguna. Kanthi pitulung saka pelayan Flo sing positif, para pemain bakal makarya nyiyapake menu sajian anyar adhedhasar bahan-bahan sustainable. Koki sing kepengin banget uga bakal bisa tuku barang ing game supaya bisa masak kanthi tanggung jawab.

Screenshot 2016-04-15 jam 11.27.32

Cut Rope ing: Magic (ZeptoLab; Rusia). Nawakake level teka-teki sing anyar lan eksklusif ing endi Om Nom kanthi ajaib bakal malih dadi panda sing apik banget, terinspirasi saka meme panda bersin sing misuwur.

Screenshot 2016-04-15 jam 11.28.31

Disney Tanpa wates: Toy Box 3.0 (Disney; USA). Pemain bisa tuku paket tokoh "Aplikasi kanggo Bumi" sing eksklusif sing kalebu Nick, Judy lan Baloo, saliyane kanggo tuku Power Disks. Dheweke uga bisa seneng koleksi level Toy Box anyar.

Screenshot 2016-04-15 jam 11.29.17

Kutha Naga (Titik Sosial; Spanyol). Ngemot Pulo Panda eksklusif lan nampilake enem naga anyar sing diilhami dening area kinerja WWF.

Screenshot 2016-04-15 jam 11.29.55

Lampu (Lightricks Ltd; USA). Kanthi tutorial lan prasetel khusus, pangguna bakal bisa nggawe lan nuduhake karya seni sing apik nalika nggambarake aspek favorit ing alam.

Screenshot 2016-04-15 jam 11.30.33

Hay Day (Supercell; Finlandia). Pemain bisa tuku Bag of Diamonds anyar saka toko ing game kanggo entuk Patung Panda Bear eksklusif minangka dekorasi, lan uga bakal bisa masang logo WWF menyang tendha pinggir dalan sajrone kampanye.

Screenshot 2016-04-15 jam 11.31.12

Hearthstone (Blizzard Entertainment; USA). Pemain bisa tuku pahlawan anyar sing dijenengi Kahadgar sing bakal ngidini dheweke mbukak kunci kekuwatan lan nyegah piala.

Screenshot 2016-04-15 jam 11.31.51

World Jurassic: The Game (Ludia; Kanada). Kalebu konten eksklusif ing bentuk dinosaurus "Legendary", dekorasi anyar, turbin sing ngasilake tenaga lan akeh kejutan liyane.

Screenshot 2016-04-15 jam 11.32.34

Kendall & kylie (Lem Game Inc.; USA). Pemain bisa melu petualangan / acara anyar ing game kasebut kanggo menehi kontribusi kanggo konservasi banyu ing planet kita. Kanthi tuku tetesan banyu unik, sampeyan bakal menang sandhangan, aksesoris, lan dekorasi liyane kanthi tema segara. Kajaba iku, dheweke bisa njupuk foto selfie lan nuduhake liwat kios foto WWF eksklusif.

Screenshot 2016-04-15 jam 11.33.21

LINE (LINE; Jepang). Pangguna bisa nuduhake koleksi stiker edisi winates karo kanca-kanca, nalika melu "Aplikasi kanggo Bumi" lan kabeh sing diarani kampanye iki.

Screenshot 2016-04-15 jam 11.33.58

LINE: Disney Tsum Tsum (LINE, Jepang). Pemain bakal duwe kesempatan kanggo tuku Ruby kanggo menang pin Bumi edisi winates khusus sing bisa digunakake kanthi bangga.

Screenshot 2016-04-15 jam 11.34.41

Map My Run + (Ing Waja; USA). Atlet bakal bisa melu "Run Nature", sawijining tantangan fitness sing bakal menehi motivasi marang komunitas global supaya bisa mil (bisa mlaku, mlaku utawa muter). Kanthi ngrampungake jarak sing ana gandhengane karo lokasi sing legenda, para peserta bakal bisa mbukak kunci lencana khusus sing bakal makili papan-papan terkenal kasebut ing alam.

Screenshot 2016-04-15 jam 11.35.16

Marvel Contest Champions (Kabam; USA). Nawakake paket wektu winates kanthi jeneng "WWF Power Pack" sing kalebu Hulk bintang 3 lan tiket Go Green kanggo akses menyang petualangan game khusus.

Screenshot 2016-04-15 jam 11.35.58

Peak (Brainbow; UK). Pemain bakal nglindhungi lingkungan nalika nglatih pikiran. Pemain bakal nuntun kura-kura Billy the Hawksbill liwat segara, mangan sabisa-bisa amarga mangan plastik, jaring, lan alangan liyane ing samodra.

Screenshot 2016-04-15 jam 11.36.43

Procreate (Savage Interactive; Australia). Dheweke nawakake komunitas kreatif sawijining sikat sikat eksklusif sing diilhami dening alam, sing digawe karo ilustrator Kyle T. Webster.

Screenshot 2016-04-15 jam 11.37.19

Werna maneh (Sumoing Ltd; Finlandia). Buku pewarna favorit ing dunya ngrayakake "Aplikasi kanggo Bumi" sing nampilake 10 seniman sing wis ngrancang kaca pewarnaan unik, sing diilhami dening enem pilar dhasar WWF.

Screenshot 2016-04-15 jam 11.37.56

SimCity BuildIt (EA; USA) Pemain bakal bisa nggawe cadangan laut kanggo nglindhungi fauna sing urip ing samodra. Dheweke uga bakal bisa nandur lan ngrawat alas sing subur, lan nggawe papan kanggo kewan galak kanthi ide nglindhungi spesies sing wis ngancam.

Screenshot 2016-04-15 jam 11.38.31

Star Wars: Galaxy of Heroes (EA; USA). Penggemar saga galaksi bakal duwe kesempatan kanggo nggabungake maneh Ewoks ing perang epik kanggo nglindhungi Hutan Bulan Endor. Dheweke uga bakal bisa tuku paket ing toko lan melu acara multi-level ing endi dheweke kudu nggawe regu Ewoks kanggo ngadhepi pasukan Kaisar lan ngusir dheweke metu saka alas ing salawas-lawase.

Screenshot 2016-04-15 jam 11.39.02

Bumi dening Tinybop (Tinybop Inc., USA). Iki nawakake telung opsi interaktif anyar sing fokus ing alas, Energi lan Banyu kanggo ningkatake obrolan ing antarane bocah lan wong tuwa babagan apa sing bisa kita lakoni bebarengan kanggo mbantu planet iki, kayata njupuk sampah utawa lelungan nganggo sepeda tinimbang nganggo mobil.

Screenshot 2016-04-15 jam 11.40.28

trivia Crack (Etermax; Argentina) Para pemain bakal bisa nantang pitakonan adhedhasar data WWF nalika tuku karakter sing diilhami dening saben enem pilar LSM internasional iki.

Screenshot 2016-04-15 jam 11.41.06

Tabs & Chords by Ultimate Guitar (Ultimate Guitar; USA). Pangguna bakal bisa nampilake lagu sing diilhami dening tema lingkungan, uga seneng alat anyar, luwih akeh piwulang lan akeh kejutan.

Screenshot 2016-04-15 jam 11.39.39

VSCO (Perusahaan Pasokan Visual; USA). Fotografer bakal bisa tuku prasetel WWF anyar sing bakal ningkatake lampu lan warna ing lingkungan alam, lan cocog kanggo motret mujur nengen utawa kegiatan outdoor.

Screenshot 2016-04-15 jam 11.41.50

WWF Bareng (Dana Margasatwa Dunia; USA). Kasedhiya kanggo pangguna crita pilihan edhisi anyar lan winates sing diarani "Bumi", ing endi bisa ndeleng gambar panorama Bumi 360 from saka angkasa. Dheweke uga bakal bisa nyelehake iPhone ing banyu digital segara kita, lan ndeleng foto lan video sing apik banget ing planet iki.

Screenshot 2016-04-15 jam 11.43.20

Yoga Studio (Gaiam Inc; USA). Ningkatake rasa matur nuwun kanggo planet kita kanthi rong koleksi anyar: "Salam Bumi," nampilake enem kelas yoga anyar, lan set Meditasi Bumi sing menehi inspirasi.

Screenshot 2016-04-15 jam 11.42.34


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)