Lost AirTags bisa ditemokake sanajan nggunakake Android

AirTags

Pungkasane Apple nampilake kabar angin sing dikabarake (aku ora ngerti tanpa dikarepake) AirTag. Bola cilik iki sing bakal mbantu supaya obyek tetep ana ing kene amarga fungsi Find My. Wingi dheweke diwenehi nggunakake video sing rada lucu sing dibintangi sofa. Nanging sing paling penting utawa paling ora salah sawijining perkara sing nggawe produk iki misuwur yaiku kompatibel karo NFC. Iki penting amarga apa sing bakal kedadeyan yen kelangan AirTag? Piranti apa wae NFC bakal cocog lan kita bisa nglacak lan menehi kabar marang sing duwe.

Nalika AirTag dilebokake ing mode sing ilang, Kabeh piranti sing nduweni kemampuan NFC, kalebu sing nganggo Android, bisa maca pesen panemuan sing wis diprogram sadurunge, fitur cilik nanging bisa uga penting sing bisa ngasilake barang sing ilang. Dadi, paling ora bisa dingerteni saka dokumen sing didhukung ing dokumen dhukungan anyar sing menehi rincian tambahan babagan fungsi kasebut.

Miturut Apple, njupuk lan nutul bagean putih saka AirTag sing ilang ing piranti sing nduweni kemampuan NFC pangalihan menyang kaca web sing bisa nampilake nomer telpon pamilik. Kasedhiya informasi tambahan kayata nomer seri AirTag. Pangguna AirTag dheweke kudu menehi informasi kontak sajrone proses persiyapan. Uga nyelehake piranti ing mode sing ilang supaya bisa digunakake.

Sampeyan bisa ndeleng pesen Mode Ilang ing smartphone sing bisa nganggo NFC, kaya telpon iPhone utawa Android.

Fungsi iki bisa migunani bangetsanajan mode komunikasi utama AirTag yaiku radio sing paling jembar. Dileksanakake ing chip U1 Apple, sing ngirim pulsa menyang perangkat keras sing dilengkapi U1 liyane kayata iPhone. Uga nggunakake Bluetooth kanggo komunikasi karo piranti Apple. Informasi babagan AirTags cedhak lan data lokasi sing gegandhengan banjur dikirim menyang Golek jaringanku.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.