Aku ngirim AirTags, macOS Big Sur 11.3 kanthi resmi, lan liya-liyane. Paling minggu suwene aku saka Mac

Aku saka mac

Ora diraguhi, iki wis dadi minggu penting kanggo pangguna Apple lan kanggo Apple dhewe, tekane AirTags, wiwitan reservasi iPad Pro, iMac 24-inch lan Apple TV 4K pancen wis warta paling apik ing minggu iki.

Seer sing duwe akeh warta ing web nanging pangguna utamane fokus 100 × 100 karo produke lan reservasi wong liya. Kita uga wis duwe Hasil finansial Apple kanthi cathetan laba sejarah lan liyane, kita nuduhake sawetara warta ing ngisor iki.

AirTags. Ora diraguhi, piranti sing wis sampeyan critakake minggu iki ing komunitas Apple, aku saka Mac lan ing kabeh media khusus. Minggu iki, perusahaan Cupertino miwiti pangiriman AirTags menyang pangguna pisanan sing tuku nalika pesenan lan sing ora ngerti kepiye pangiriman terus nglumpukake wektu tundha. Ing sawetara Toko Apple ana stok, nanging kanggo masalah pengiriman iku rumit.

Apple AirTag ditampilake

Nduwe kabar luar biasa minggu iki wis dadi versi resmi sistem operasi sing beda kanggo kabeh pangguna sing dirilis dening Apple. Ing pangertèn iki kanggo macOS Bic Sur versi 11.3 final nambahake seri perbaikan sing menarik nanging sing paling penting yaiku mbenerake cacat keamanan sing penting Disaranake sampeyan nganyari sanalika bisa.

Ing Apple, kabeh mau ora ana lan sawetara wong mikir manawa M1 bakal tetep karo kita paling ora taun iki, tenan Cupertino bakal miwiti produksi M2 anyar Langsung wae. Uga miturut desas-desus kayane ing pungkasan taun iki, kita bisa duwe prosesor anyar ing sawetara Mac, kita bakal ndeleng apa sing kedadeyan.

iMac 24

Pungkasan, kita pengin nuduhake kabeh tokoh rekaman dipikolehi dening perusahaan Cupertino ing kuartal fiskal pungkasan iki. Kayane Apple isih dikepengini wektu lan angka kasebut Mac anyar kudu ana gandhengane.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.