Apa sampeyan pengin utawa sampeyan mikir yen Apple bisa ngetokake cryptocurrency dhewe?

Tim Cook

Aku pengin miwiti artikel iki kanthi nerangake yen iki dudu gosip lan mesthi ora ana kabar sing duwe tandha kasunyatan, malah ora ana sing dilebokake ing meja. Utawa yen?. Iku mratelakake panemume. Aku nerangake. Apple minangka perusahaan teknologi lan ing lapangan kasebut obah, nggawe piranti sing mbantu wong bisa nambah. Apa sampeyanApa ora nggawe mata uang dhewe virtual?. Iku bakal mbantu wong nalika ngasilake penghasilan kanggo sampeyan. Iki asale saka wawancara karo Tim Cook ing ngendi dheweke nyatakake duwe cryptocurrencies lan wis kasengsem ing.

apel-logo

Yen aku bengok-bengok saka payon yen aku duwe mata uang kripto lan aku mikir kanggo nandur modal ing dheweke lan aku uga wis sinau cara kerja karo dheweke, mula ora masalah karo sapa wae, kajaba sing paling cedhak karo aku. Nanging yen Tim Cook ngandika ing Interview sing wis kasengsem ing pasar cryptocurrency lan malah wis nimbang ngerti soko liyane babagan wong-wong mau, wacan utawa rodo, wacan kapindho suggest sing Kayane Apple wis mikir ngluncurake mata uang virtual dhewe.

Nanging aku mbaleni manawa ana sing bisa dipikirake dening akeh nalika maca artikel kasebut lan aku duwe kesempatan kanggo nulis pikirane kasebut. Nanging iki dudu warta nyata utawa malah gosip. Nyatane misale jek sing CEO wis gaweyan kanggo nggawe iku cetha sing soko pribadi lan Apple wis ora wungu. Nanging kasunyatan mung ngandika iki, bisa menehi siji kanggo mikir sing padha wis wungu iku, ora sampeyan mikir?

Ing konferensi The New York Times DealBook, CEO Apple Tim Cook ujar manawa dheweke dhewe duwe cryptocurrencies. Dheweke kandha yen dheweke wis kasengsem ing cryptocurrency "suwene." Dheweke wis nyelidiki subyek kasebut amarga kapentingane saka "sudut pandang pribadi." Cook nolak saran yen Apple bisa njupuk cryptocurrency minangka ijol-ijolan produk minangka tender utawa tuku karo dana perusahaan.

Aku. Aku iku cukup kanggo duwe minangka bagéan saka macem-macem portofolio. Miturut cara, aku ora menehi saran investasi sapa wae. Aku wis kasengsem ing cryptocurrencies kanggo sawetara wektu lan wis riset subyek. Aku ora bakal nandur modal ing crypto, ora amarga aku ora bakal nandur modal dhuwit dhewe, nanging amarga aku ora mikir wong tuku saham Apple kanggo nyedhiyakake awake dhewe menyang cryptocurrencies. Iku ora soko kita duwe rencana langsung kanggo nindakake.

Ukara pungkasan kasebut. Ngendi ujar manawa nggawe cryptocurrency sampeyan ora mlebu ing rencana langsung sampeyan. Iku ana karo apa aku tetep. Ing pangarep-arep sing Apple itungan virtual bisa digawe lan pangguna bisa entuk. Sanajan mesthine, yen sampeyan ngetutake pola rega sing padha karo sing dilebokake ing piranti kasebut, mata uang kasebut bakal dadi regane nganti meh ora ana sing bisa tuku luwih saka sawetara sen.

Iku gagasan langka banget. Kanggo perusahaan ing tingkat Apple kanggo nggawe cryptocurrency, nanging ora idea rampung edan. Tessitura bisa kedadeyan. Piye menurutmu? Apa sampeyanApa Apple bisa miwiti mata uang virtual? Pungkasan apa? Apa sampeyan gelem tuku koin kasebut?

Aku dudu Mark Gurman saka Bloomberg, nanging mesthine yen dheweke mbuwang kemungkinan iki, kita mesthi bakal nyuarakke gosip lan kita bakal mikir kanthi serius babagan entuk cryptocurrency kasebut. Sawetara nindakake bisnis, liyane amarga saka Apple lan kita wis ngerti yen ana wong sing tuku apa wae saka Apple amarga saka Apple.

Ing mratelakake panemume pribadhi, yen Apple ngluncurake cryptocurrency, aku mikir bakal tuku apa sing bisa diinvestasikan. Ora mung amarga saka Apple nanging amarga bakal dadi bisnis sing aman. Aman ing syarat-syarat safety lan aman amarga aku bakal nggawe dhuwit saka iku. Iku bakal nggawe aliansi karo bank liyane lan uga liwat Apple Pay kita bisa mbayar karo cryptocurrencies kasebut. Ing wiwitan ing sawetara panyiapan nanging minangka aliansi perbankan saya tambah, mbayar nganggo mata uang virtual Apple bakal dadi sing paling alami. 

Tren iku entek dhuwit. Cryptocurrencies bakal dadi solusi sajrone pirang-pirang taun.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.