Apple tetep prihatin karo COVID-19

Apple Park

Apple wis ngrancang manawa karyawan Februari sabanjure sing lagi kerja ing omah dheweke bakal bali kanggo proyek sing cocog ing kantor perusahaan. Lha, wingi buruh-buruh iki entuk kabar yen saiki lagi kerja saka omah.

Lan uga Apple uga wis diwiwiti cedhak maneh sawetara saka Amérika Lor Apple Stores sawijining. Loro kabar ala sing nuduhake manawa COVID-19 ora ngluwihi ing AS utawa liyane ing planet iki. Mesthi loro kabar ala, apa tegese.

Nopember kepungkur, karyawan Apple sing telekomunikasi saka omah amarga pandemi COVID-19 sing seneng, nampa surat saka perusahaan sing menehi pitutur yen dheweke bakal bali menyang kerja langsung 1 kanggo Februari wiwit taun 2022.

Iku mesthi warta apik. Tegese, sithik-sithik wis bali menyang normal, lan virus seneng kasebut wis dikontrol lan diatasi, utamane amarga vaksinasi gedhe saka populasi.

Lha, wingi karyawan iki entuk layang maneh. "Ing endi sing dakkandhakake, aku ujar Diego" bisa dadi judhul kasebut, amarga ing perusahaan kasebut nerangake manawa amarga tambah infeksi lan muncule varian kasebut. Omicron saka COVID-19, dheweke bakal terus kerja saka omah nganti kabar luwih lanjut.

Lan warta ala iki sing ana gandhengane karo Apple karo pandemi, kita kudu nambah liyane. Perusahaan ditutup sementara minggu iki telung toko sawijining ing AS lan Kanada amarga tambah infeksi ing wilayah kasebut. Iki minangka Toko Apple ing Miami, Maryland lan Otawa.

Varian anyar Omicron saiki nuduhake 3% kasus COVID-19 ing Amerika Serikat, sing mesthi nambah strategi anyar kanggo ngindhari penularan ing Apple lan ing perusahaan gedhe liyane, sing wis katon wis ngluwihi sawetara taun kepungkur. . Aku ngandika, loro kabar ala, kanggo apa tegese.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)