Apple Music wis duwe aplikasi kanggo LG Smart TV

Cetha yen Apple pancen bener nalika nem taun kepungkur mutusake nggawe platform musik streaming dhewe kanggo "ngetik" sing Mahakuwasa. Spotify. Saiki wis jutaan pelanggan lan populer banget.

Lan perusahaan pengin sampeyan seneng Apple Music ing akeh piranti, sanajan ing njaba lingkungan Apple sing larang regane. Sampel kasebut yaiku sampeyan saiki bisa nginstal aplikasi anyar sing kompatibel karo LG Smart TV lan nikmati musik ing ruang tamu.

Apple pengin sampeyan seneng karo katalog musik lan podcast audio ing akeh piranti, sanajan ing njaba lingkungane. Yen sawetara sasi kepungkur dheweke wis kaget karo aplikasi Apple Music khusus kanggo PlayStation 5, saiki wis ngluncurake versi anyar, wektu iki kanggo TV Smart LG.

Yen sampeyan duwe LG pinter TV lan sampeyan wis langganan Apple Music, sampeyan saiki bisa ngetik toko aplikasi (LG Content Store) saka televisi lan nginstal aplikasi kanggo seneng kabeh katalog lagu sing platform nawakake sampeyan.

Apple durung ngirim dhaptar resmi LG TV sing kompatibel karo aplikasi Apple Music. Dadi siji-sijine cara kanggo mriksa yaiku sampeyan ngetik Toko Konten LG TV lan priksa manawa aplikasi kasebut katon bisa diinstal. Yen mangkono, sampeyan lagi begja lan piranti sampeyan kompatibel.

Supaya sampeyan bisa seneng jutaan lagu lan podcast sing kasedhiya Apple Music ing LG TV, ora perlu gumantung ing iPhone. Apple taruhan banget banget ing platform music streaming sawijining, lan pengin sampeyan duwe kamungkinan kanggo seneng uga ing piranti non-Apple. Sukses gedhe, tanpa mangu.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.