Apple Rilis Beta Katelu saka watchOS 8.3 kanggo Pangembang

Amarga Apple wis biasa karo kita akhir-akhir iki, seminggu sawise diluncurake beta watchOS, perusahaan Amerika ngluncurake versi anyar. Wektu iki kita nemokake apa iku beta katelu saka watchOS 8.3, ya, dirilis kanggo pangembang kanggo tujuan testing. Dadi yen sampeyan pengin nyoba sistem operasi anyar iki, sampeyan kudu ndhaptar program pangembang Apple. Sampeyan bisa tansah ngenteni versi umum.

Seminggu sawise diluncurake beta kapindho watchOS 8.3, Apple dirilis kanggo pangembang apa edisi katelu saka versi tes iki. Ing wayahe iku mung kasedhiya kanggo wong-wong sing wis mlebu munggah kanggo program pangembang saka perusahaan. Elinga yen iki minangka versi nyoba lan kaya kabeh mau, bisa uga ana kesalahan. Dadi sampeyan kudu cetha banget yen sampeyan pengin ngundhuh beta. Yen sampeyan nindakake, nggawe salinan serep sing ing cilik saka Apple Watch, iku otomatis, amarga mesthi sampeyan ora pengin piranti ora bisa digunakake. Sing ndadékaké aku ngandhani sampeyan ora nginstal ing piranti utama.

Ing wayahe durung ditemokake boten anyar ing versi anyar iki kang katelu. Ora ana owah-owahan sing ditambahake ngluwihi koreksi bug sadurunge lan dandan item, paling ora sing kita ngerti. Kita bakal ditundha yen ana sing anyar metu, nanging saiki kayane ora. Yen ora, kita bakal sijine ing entri supaya kita kabeh ngerti.

watchOS 8.3 bisa diundhuh liwat aplikasi Apple Watch khusus ing iPhone kanthi pindhah menyang Umum> Pembaruan Piranti Lunak. Kanggo nganyarke menyang piranti lunak anyar, Apple Watch kudu nduweni umur baterei 50 persen, kudu diselehake ing pangisi daya, lan kudu ana ing jangkauan iPhone. Siji maneh. Aja copot saka pangisi daya utawa miwiti maneh kanggo akun sing nggawa sampeyan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.