Atur mode peteng Mac nganggo aplikasi Night Shifty gratis

Wengi shifty minangka aplikasi open source cilik sing ngidini kita bisa nyetel kanthi otomatis, ing suhu warna tampilan nalika dina lumaku lan nguripake mode peteng saka Dock lan bagean-bagean tartamtu saka aplikasi. Fungsi iki dilebokake ing nganyari macOS Sierra, lan didhisiki aplikasi sing umure dawa F.lux. Ing kesempatan iki, pangembang ngidini manajemen lengkap saka taskbar, dadi luwih gampang lan gampang digunakake, tanpa kudu ngetik setelan interior.

Dina iki kita seneng nganyari aplikasi. Saiki sampeyan bisa ngatur mode wengi lan layar supaya surup. Yen sampeyan pengin entuk efek sing padha tanpa Night Shifty, sampeyan kudu ngetik Sistem Preferensi-Umum. Kanthi konfigurasi aplikasi sing tepat wektu, kita ngerti manawa suhu layar ora adhem kaya sing bakal dideleng ing wayah esuk, kanthi klik kaping pindho ing taskbar desktop.

Minangka kanggo setelan mode wengi, sampeyan bisa ngaktifake kanthi otomatis, kanggo wayah wengi. Kanggo nindakake iki, sampeyan kudu duwe «Wiwit surup nganti subuh » Wengi Shifty bakal ngerti apa wayah awan lan musim ing taun sampeyan, berkat tanggal, wektu lan geolokasi. Nanging yen sampeyan ora seneng karo opsi iki, sampeyan bisa ngatasi kanthi manual.

Night Shifty lagi beta nalika nulis. Bisa download ing kaca pangembang.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   David hupa ngandika

    Aku ngira fungsi kasebut padha karo F.lux

bool (bener)