Beta pisanan OneDrive saiki kasedhiya kanggo pangguna Mac karo M1

Onedrive M1 Kab

Pungkasan wulan Juni, Microsoft ngumumake yen lagi nggarap versi versi kasebut Piranti lunak manajemen file awan OneDrive kanggo nindakake kanthi lengkap kompatibel karo Mac karo prosesor M1, kanthi gagasan diluncurake sadurunge pungkasan taun iki.

Wong lanang ing Microsoft wis ora ingkar janji lan a Pratinjau OneDrive kompatibel karo prosesor ARM Apple saiki kasedhiya kanggo umum kanggo kabeh pangguna sing pengin mandheg nggunakake Rosetta 2 ing komputer kasebut.

OneDrive

Kanggo miwiti nggunakake versi anyar iki kompatibel karo Apple M1s, sampeyan kudu gabung karo program Microsoft Insider Liwat opsi Setelan OneDrive, ing bagean Babagan. Miturut karyawan perusahaan, versi iki bakal dirilis minggu iki, dadi kita isih kudu ngenteni sawetara dina.

Ora kesusu

Oktober kepungkur, Dropbox dipeksa kanggo mbewarakke sing, sawise meksa saka nomer akeh pangguna ing forum dhewe, kanggo mbewarakke sing, kanggo separo pisanan 2022, versi kanggo komputer sing dikelola dening pemroses M1 Apple, bakal kasedhiya.

Google Drive, layanan panyimpenan maya gedhe liyane, ldiwiwiti Oktober pungkasan versi kanthi kompatibel karo prosesor ARM Apple.

Nalika umume aplikasi dianyari kanthi cepet, platform panyimpenan maya dheweke wis njupuk kanthi tenang banget nalika mbukak versi kanggo komputer karo prosesor ARM Apple.

Karya aplikasi kasebut ing latar mburi meh ora nganggo sumber daya Lan kacepetan operasi ora gumantung ing komputer utawa prosesor, nanging ing kacepetan internet. Kaya sing dicritakake: Luwih becik telat tinimbang ora nate.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)