Apa sampeyan salah siji sing ngenteni golek meme? Gawe dhewe nganggo Meme Generator Lucu

generator-lucu-meme-1

Yen ngono, saiki sampeyan bisa seneng aplikasi anyar kanggo Mac sing bisa digawe kanthi gampang lan cepet, yaiku aplikasi Meme Generator Lucu. Aplikasi iki duwe koleksi 83 gambar meme standar Sampeyan bisa miwiti nggawe gaweyan dhewe utawa mesthi milih galeri gambar kanggo nggawe meme sing dipengini. Aplikasi kasebut wis kasedhiya sawetara dina ing Mac App Store lan nawakake kesederhanaan lan kontrol total babagan surat, ukuran, warna, pangembangan otomatis saka ciptaan kita, bisa nggunakake sawetara gambar kanthi bebarengan lan liya-liyane.

generator-lucu-meme-2

Sing paling apik babagan aplikasi iki yaiku ngidini kita ngeculake kreativitas kanthi nyelehake kabeh alat sing dibutuhake ing driji supaya bisa nggawe wektu meme sing disenengi banget. Pancen gampang banget ing babagan antarmuka panganggo, saengga kabeh wong sing pengin nyoba nggawe kreasi kanthi gampang. Siji-sijine poin negatif sing ditemokake karo aplikasi kasebut yaiku biaya sing rada dhuwur Kanggo menehi apa sejatine, luwih yen dibandhingake karo alternatif liyane (Meme Maker, Easy Meme, Meme Creator ...), nanging luwih gampang, uga akeh pilihan sing digawe meme, dadi intine kanggo nimbang. Kita ninggalake link langsung menyang aplikasi kasebut yen sampeyan pengin ndownload.

Generator Meme Lucu (Link AppStore)
Generator Meme Lucu€ 8,99

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)