Discord wis duwe versi Mac M1 asli ing beta

Discord

Nalika sampeyan luwih saka sèket, sanajan sampeyan nyoba kabeh cara kanggo up to date ing kabeh teknologi, kadhangkala ana bab sing uwal saka kula. Aplikasi kasebut Discord Iku muni menowo kanggo kula, nanging aku ora banget cetha yen digunakake utawa ora ing negara kita.

Untunge, aku duwe bocah lanang umur 13 taun, tukang game kaya bocah-bocah umure, lan aku takon dheweke. Lan mesthi, sampeyan nggunakake Discord saben dina karo kanca-kanca ing PC. Iku aplikasi sing manggon ing komputer, supaya bisa komunikasi liwat swara karo kanca-kanca, nalika padha muter preduli saka game lagi mlaku ing wektu sing. Inggih rauh bakal ana versi Discord native kanggo Silicon Apple.

Discord minangka aplikasi populer kanggo swara, teks lan olahpesen video digunakake utamané dening tukang game, preduli saka game padha nggunakake ing wektu. Iku kaya obrolan swara saka konsol video, nanging ditrapake kanggo Windows, iOS, macOS, Android lan Linux. Olahpesen "eksternal" kanggo game sing sampeyan gunakake ing wektu kasebut.

Kasunyatane, pangembang aplikasi kasebut nggarap nganyari kanggo macOS sing nyedhiyakake dhukungan lengkap kanggo Mac saiki saka jaman Apple Silicon. Sanajan nganyari durung resmi kasedhiya kanggo umum, yen sampeyan pengin, sampeyan bisa nyoba tahap beta kanggo Mac karo prosesor M1.

Discord wis nerbitake versi anyar saka aplikasi kasebut «Kanaria"Iki minangka versi beta saka Discord nguji fitur-fitur anyar sadurunge rilis pungkasan, mlaku kanthi asli ing prosesor M1 Apple.

Sampeyan bisa ndownload Discord Canary kanthi dhukungan M1 ing situs kasebut web resmi platform. Ora dingerteni kapan nganyari iki bakal ditindakake kasedhiya kanggo kabeh pangguna kanthi resmi


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.