Temokake Mac lan sampeyan bakal bisa ndeleng fitur MacOS Sierra sing bisa digunakake

mac-list-mac-komputer Anyar-anyar sing diwenehake Apple karo saben sistem operasi, sayangé, ora bisa digunakake kanggo kabeh Mac. Umume ana watesan perangkat keras sing nyegah adaptasi. Saiki ana pirang-pirang teknologi sing ana lan dadi luwih gampang ngerti teknologi sing kasedhiya ing tim iki, supaya bisa nggunakke teknologi kasebut yen kasedhiya lan ora edan yen ora. Goleki ing dhaptar ing ngisor iki kanggo mac lan sampeyan bakal weruh warta sing ana ing komputer.

Mac mini (Mid 2010 utawa mengko):

  • Airdrop antarane 2 Mac

Macmini (2012 utawa mengko):

  • Airdrop antarane 2 Mac
  • Handoff, Hotspot Instan, lan Clipboard Universal
  • Apple Pay ing web
  • Airdrop antarane Mac lan iOS (versi 7 utawa luwih anyar)

Mac mini (Pungkasan 2012 utawa mengko):

  • Airdrop antarane 2 Mac
  • Handoff, Hotspot Instan, lan Clipboard Universal
  • Apple Pay ing web
  • Airdrop antarane Mac lan iOS (versi 7 utawa luwih anyar)
  • Metal
  • Airplay menyang Apple TV (generasi kaping XNUMX utawa luwih anyar)
  • Nap Power

iMac (Awal 2009 utawa mengko):

  • Airdrop antarane 2 Mac

iMac (2012 utawa mengko):

  • Airdrop antarane 2 Mac
  • Handoff, Hotspot Instan, lan Clipboard Universal
  • Apple Pay ing web
  • Airdrop antarane Mac lan iOS (versi 7 utawa luwih anyar)
  • Metal
  • Airplay menyang Apple TV (generasi kaping XNUMX utawa luwih anyar)
  • Nap Power

MacBook Air (Mid 2010 utawa mengko):

  • Nap Power

MacBook Air (Pungkasan 2010 utawa mengko):

  • Nap Power
  • Airdrop antarane 2 Mac

MacBook Air (2012 utawa mengko):

  • Nap Power
  • Airdrop antarane 2 Mac
  • Handoff, Hotspot Instan, lan Clipboard Universal
  • Apple Pay ing web
  • Airdrop antarane Mac lan iOS (versi 7 utawa luwih anyar)

MacBook Air (Mid 2012 utawa mengko):

  • Nap Power
  • Airdrop antarane 2 Mac
  • Handoff, Hotspot Instan, lan Clipboard Universal
  • Apple Pay ing web
  • Airdrop antarane Mac lan iOS (versi 7 utawa luwih anyar)
  • Airplay menyang Apple TV (generasi kaping XNUMX utawa luwih anyar)
  • Metal

MacBook (Aluminium Pungkasan 2008 utawa luwih anyar):

  • Airdrop antarane 2 Mac

MacBook (Awal 2015 utawa mengko):

  • Airdrop antarane 2 Mac
  • Handoff, Hotspot Instan, lan Clipboard Universal
  • Apple Pay ing web
  • Airdrop antarane Mac lan iOS (versi 7 utawa luwih anyar)
  • Metal
  • Airplay menyang Apple TV (generasi kaping XNUMX utawa luwih anyar)
  • Nap Power

MacBook Pro (Pungkasan 2008 utawa mengko):

  • Airdrop antarane 2 Mac

MacBook Pro (2012 utawa mengko):

  • Airdrop antarane 2 Mac
  • Handoff, Hotspot Instan, lan Clipboard Universal
  • Apple Pay ing web
  • Airdrop antarane Mac lan iOS (versi 7 utawa luwih anyar)

MacBook Pro (Mid 2012 utawa mengko):

  • Airdrop antarane 2 Mac
  • Handoff, Hotspot Instan, lan Clipboard Universal
  • Apple Pay ing web
  • Airdrop antarane Mac lan iOS (versi 7 utawa luwih anyar)
  • Metal
  • Airplay menyang Apple TV (generasi kaping XNUMX utawa luwih anyar)
  • Nap Power (ing MacBook Pro kanthi tampilan retina)

Mac Pro (Mid 2010 utawa mengko):

  • Airdrop antarane 2 Mac

Mac Pro (Pungkasan 2013):

  • Airdrop antarane 2 Mac
  • Handoff, Hotspot Instan, lan Clipboard Universal
  • Apple Pay ing web
  • Airdrop antarane Mac lan iOS (versi 7 utawa luwih anyar)
  • Metal
  • Airplay menyang Apple TV (generasi kaping XNUMX utawa luwih anyar)
  • Nap Power (ing MacBook Pro kanthi tampilan retina)

Fungsi liyane: 

Mac pertengahan 2013 utawa mengko: Mbukak kunci otomatis (bukak kunci mac nganggo Apple Watch nganggo WatchOS 3)


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Prusten ngandika

    Apa Macbook Pro pungkasan taun 2008 kompatibel? Aku panginten ora ...