Greyhound lan Wolfwalkers nominasi penghargaan BAFTA

Greyhound

Kita terus ngomong babagan macem-macem penghargaan lan nominasi sing entuk layanan video streaming Apple. Ing kesempatan iki, dudu acara sing dianakake ing Amerika Serikat, nanging Akademi Film Inggris, luwih khusus BAFTAs, sing dianugerahi penghargaan Apple entuk telung nominasi.

Greyhound lan Wolfwalkers dadi loro judhul sing kudu dipikirake karo Akademi Film Inggris kanthi nominasi, dadi loro produk Apple TV + pisanan sing entuk nominasi penghargaan kasebut. dianggep sawetara minangka Oscar ing Eropa.

Wolkmaker

Film animasi Wolfwalkers, sing nampa sepuluh nominasi Annie Award sawetara dina kepungkur, dipilih dadi Film animasi paling apik. Film iki disutradarai dening Tomm Moore lan Ross Stewart liwat studio Cartoon Saloon. Wolfwalkers kudu saingan ing kategori iki Soul y Maju, kalorone saka Disney.

Film liyane sing kasedhiya ing Apple TV + sing uga wis nampa rong nominasi yaiku Greyhound, film sing digawe ing Perang Dunia II. nominasi ing kategori Efek khusus khusus lan Swara.

Ing kategori Efek khusus sing paling apik, Pasuryan Greyhound Langit tengah wengi, Mulan, tenet y Siji-sijine Ivan.

Saingan ing Kategori swara kang Warta jagad iki, Nomadland, Soul y Swara logam.

Nalika pancen bener yaiku a kategori suntinganOra nate lara amarga BAFTAs, dheweke njupuk film iki sing dibintangi Tom Hanks sing dituku Apple saka Sony supaya bisa premiere ing layanan video streaming kasebut.

El April 11, pemenang Penghargaan BAFTA ke-74 bakal diumumake, sawijining acara sing bakal dianakake ing Royalt Albert Hall sing apik ing Kutha London.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.