Cara mbukak kunci iPhone nggunakake Apple Watch

IPhone topeng ID pasuryan

Salah sawijining fungsi sing ditambahake ing versi beta iOS 14.5 lan watchOS sing diluncurake sedina kepungkur dening Apple yaiku supaya bisa mbukak kunci iPhone nganggo Apple Watch. Fungsi sing bisa kita ucapake praktis padha karo pangguna Mac karo Apple Watch, saiki bakal digunakake bukak kunci iPhone nganggo topeng. 

Iki pancen salah sawijining keluhan utama pangguna iPhone sing ngerti kepiye kedatangan topeng lan Face ID nyegah mbukak kunci piranti kudu ngetik kode kanthi manual. Masalah iki bisa dirampungake karo iki fitur anyar sing ditambahake ing versi beta sing dirilis kanggo pangembang. 

Iki video saka MacRumors ing nuduhake cara kerjane opsi mbukak kunci anyar iki saka iPhone:

Iki ora sampurna, nanging mesthine minangka langkah gedhe kanggo jumlah keluhan kasebut bakal ngindhari tombol nganggo Touch ID ing model iPhone anyar taun iki. Ing kasus iki, masalah utama ing kene kabukten, ora kabeh wong duwe Apple Watch - sanajan luwih akeh wong sing duwe - dadi bisa dadi salah sawijining cara kanggo menehi insentif marang pangguna Apple sing ora duwe. Kanggo ngetutake dheweke.

Rega Apple Watch saiki cukup terjangkau, apamaneh ing model entri kayata SE, dadi iki bisa dadi dorongan liyane ing dodolan piranti Apple hebat iki sing terus ningkat kanthi lumaku versi lan saiki bisa mbukak kunci iPhone. Mesthi versi beta sing diluncurake bakal nambah perbaikan fungsi anyar iki lan bisa uga diluncurake utawa paling ora kita ngarep-arep.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.