Jennifer Garner ngganti Julia Roberts ing The Last Thing He Toold Me

Julia Roberts

Ing wulan Desember taun kepungkur, Diumumake kanthi seneng banget yen Julia Roberts bakal dadi bintang seri ing Apple TV +. Meh setaun sabanjure, para penggemar aktris sing kuat iki bakal sedhih amarga ngerti yen dheweke ora bakal dadi bintang ing The Last Thing He Told Me. Ing panggonan dheweke bakal ana aktris gedhe liyane, paweling ing akeh film. Jennifer Garner saiki bakal dadi bintang ing Apple TV +.

The Last Thing He Toold Me, adhedhasar novel Laura Dave sing bakal teka kanthi jeneng sing padha sing diterbitake Mei kepungkur. Plot buku lan seri kasebut bakal kalebu wong wadon (dimainake dening Jennifer Garner) sing gabung karo putri tiri sing umure 16 taun kanggo ngerteni sebabe bojone ilang misterius. Seri iki iku bakal dadi peran kapindho Julia Roberts ing layar cilik sawise mbintangi mangsa pisanan saka Swami ing Amazon.

Nanging, lan amarga masalah organisasi lan program, Julia ora bakal bisa dadi protagonis. Ing panggonane bakal dadi Jennifer Garner, miturut DeadLine, sing bakal dadi bintang ing seri kasebut. Nanging aktris kasebut uga bakal dadi produser eksekutif saka seri winates sing diprodhuksi dening Hello Sunshine Reese Witherspoon, The Last Thing He Told Me digawe dening Dave karo bojone Josh Singer, sing menang Oscar kanggo Skenario Asli Paling Apik kanggo "Spotlight ».

Ora proyek pisanan Jennifer Garner kanggo Apple TV + amarga dheweke uga mbintangi lan eksekutif ngasilake Apple TV + adaptasi saka Kenangan Amy Silverstein "Kamulyane Kula Nduweni kanca-kanca kaya ngono". Wektu iki dheweke duwe dhukungan saka JJ Abrams lan Ben Stephenson saka Bad Robot sing ana gandhengane karo proyek kasebut minangka produser eksekutif.

A isin ora bisa Count ing Julia Roberts nanging bungah sing bisa nindakake karo Jennifer Garner.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.