iCloud

Cara metu saka iCloud ing Mac

Yen sampeyan arep adol Mac, sampeyan bisa uga kepengin ngerti kepiye cara mbusak kabeh data sing ana gandhengane karo akun iCloud.

macOS Mojave ing MacBook

Cara nganyari macOS Mojave

Nganyari sistem wis ganti lokasine kanthi mbebasake macOS Mojave lan ora bisa ditemokake ing Mac App Store.

MacBook ProPhotoshop

Pateni fitur True Tone layar ing macOS High Sierra

MacBook Pro 2018 minangka Mac pertama sing nampilake tampilan True Tone, sanajan Apple mesthi bakal ngasilake macem-macem Mac tingkat menengah sabanjure. Pateni fitur Tone True Tone ing macOS High Sierra kanthi ngakses preferensi sistem lan klik pilihan sing cocog.

AirPods ing kothak pengisian daya

Kepiye carane AirPods 2.0 bisa

Wis pirang-pirang kreasi paling apik ing Apple sajrone pirang-pirang taun. Pungkasan, produk anyar sing nggawe sihir sing mesthi diklaim saka Apple saka kepiye AirPods 2.0, karakteristik apa lan sistem pengisian daya apa sing bisa ditindakake, ing antarane AirPods sing ora dingerteni.

Cara nggunakake Mac lawas kanggo cadangan gaya Kapsul Wektu

Thanks kanggo kualitas komputer Mac, kita bisa nggunakake wektu suwe. Sanajan ora ana ing garis depan pertempuran, Mac kanthi pirang-pirang taun Cara nggunakake Mac lawas kanggo serep gaya Kapsul Wektu, nggawe salinan serep tanpa kudu nyambungake disk apa wae menyang Mac

Tim Cook - India

Peluncuran Apple Pay ing India telat maneh

Ing artikel sadurunge, aku wis ngandhani babagan bank-bank Amerika anyar sing wis gabung karo dhaptar entitas sing kompatibel karo Apple Pay, yen peluncuran Apple Pay ing India, ditundha, sanajan wektu iki amarga peraturan anyar Bank Cadangan negara kasebut.

Apple Pay

Ekspansi Apple Pay terus ing Amerika Serikat

Apple Pay wis dadi platform sing paling umum kanggo mbayar tuku saben dinane dening pirang-pirang yuta pangguna, pangguna sing miturut perusahaan sing berbasis ing Cupertino nambah maneh jumlah bank sing kompatibel karo Apple Pay, sanajan ing kesempatan iki mung ing Amerika Serikat.

Kinerja paling anyar Chrome kalebu opsi Gambar ing Gambar

Browser Google nggawe kabisat kualitatif dadi pengganti sing sampurna kanggo Safari kanggo Mac. Minggu iki, kita nampa kinerja Chrome kalebu opsi Gambar ing Gambar, nanging kanggo iki kita kudu ngetik rong prentah ing bilah alamat.

Aplikasi Apple Event ing nganyari TV Apple kanggo intine

Mung kari sawetara dina kanggo intine Apple, khusus tanggal 12 September. Jinis-jinis acara kasebut disiarake kanthi streaming dening Apple ing aplikasi Apple Event ing Apple TV dianyari kanggo intine sing bakal ditindakake tanggal 12 September ing Steve Jobs Theatre ing Cupertino