Cara ngowahi Cathetan Swara ing iPhone

Sawise sinau babagan carane ngrekam lan nuduhake Cathetan Swara saka iPhone, dina iki kita nuduhake sampeyan cara nyunting rekaman kanthi cara sing gampang banget

Melu kontes Fotografi iki karo iPhone

Yen sampeyan seneng banget babagan fotografi lan nggunakake iPhone kanggo "motret" lan sunting, iki minangka kasempatan kanggo ndeleng karya paling apik sing diterbitake.

Cara nggunakake Peta ing Apple Watch

Apple Watch bisa, lan kudune, migunani banget. Nggunakake Maps ing jam tangan iku gampang banget lan migunani, saiki kita critakake carane nindakake