Buku Steve Jobs

Kanthi cara Sejarah lan urip dhewe nuduhake saben dina ora ana sing ireng utawa ...

Buku Steve Jobs

Buku Steve Jobs minangka upaya paling anyar kanggo menehi kasunyatan babagan kepribadian lan jenius Jobs.