Apple, apa bisa mati sukses?

Kadhangkala kayane sukses tenan Apple ngidini dheweke nindakake apa wae kaya ngunggahake rega tanpa merenovasi apa-apa.

Apple nggawe maneh MacBook

apel dina iki ngejutake kita karo macbook anyar sing nggawa fitur, bentuk lan desain anyar sing beda-beda karo apa sing wis dingerteni nganti saiki.

Pebble ngadhepi Apple Watch

Pebble nganyari jam tangan kanthi Pebble Time anyar, desain ulang internal lan eksternal lengkap kanggo ngadhepi Apple Watch

emoji os x

OS X 10.10.3 luwih negesake Emoji

Apple wis nambahake pilihan drop-down anyar kanggo kabeh emoji manungsa, sing ngidini sampeyan milih saka limang warna kulit sing beda

Gawe album ing aplikasi Foto

Yen sampeyan pengin ngatur kabeh atusan foto kanthi sampurna ing iPhone, dina iki kita nuduhake sampeyan carane nggawe album ing aplikasi Foto

Cara remet 16 GB iPhone

Sinau babagan cara ngoptimalake kapasitas suda iPhone 16GB supaya sampeyan ora bisa entek karo tips iki