Cara ngrekam panggilan Audio FaceTime

Apa sampeyan kepingin weruh cara sing nyaman kanggo ngrekam podcast tanpa kelangan kualitas swara? Disaranake aplikasi sing bakal nggawe tugas sampeyan luwih gampang.

Curaçao, pusat data anyar Apple

Apple bisa ngrampungake pusat data pertama ing njaba Amerika Serikat ing Curaçao, negara Karibia otonom sing ana gandhengane karo Walanda

Napa Macku ora bakal turu?

Yen sampeyan duwe masalah supaya Mac turu, kita menehi saran babagan sebab apa sing bisa ditindakake lan ngrampungake.

Ngoptimalake kamera iPhone

Tips sethithik, gampang lan migunani kanggo njupuk kauntungan saka kamera iPhone sing hebat nganti dandan iOS 8 teka.

13-inch MacBook Pro Retina

Apa sing Masanger?

Kanthi Jailbreak lan Masanger sampeyan bisa ngatur iPhone, iPad utawa iPod Touch kanthi fungsi lan fitur sing sampeyan idham-idhamake

Tomorrowland lan App resmi kanggo iOS

Tomorrowland, festival musik elektronik paling misuwur ing saindenging jagad, diwiwiti dina iki lan bakal menehi review babagan App supaya ora ketinggalan detail

Kasus iPhone 6 saiki kasedhiya

Yen sampeyan salah siji sing bakal tuku iPhone 6 ing dina kapisan, sampeyan bisa miwiti nyiyapake kasus kasebut sing wis adol

IPhone iPhone 6 Mockup

Apa sing diarepake saka iPhone 6

Ing Applelizados, kita kepengin banget ndeleng iPhone 6 mula adhedhasar desas-desus lan bocor, kita ngandhani apa sing dikarepake saka iPhone 6

Werna iPhone 6

Liwat bocor komponen internal liyane, kita wis ngerti warna pungkasan sing bakal kasedhiya iPhone 6. Kita bakal nuduhake sampeyan.

10 sensor penting iWatch

Ing ngisor iki, sampeyan nawakake dhaptar 10 sensor sing dianggep penting lan bisa uga kalebu iWatch ing wulan Oktober.

Cara ngganti layar dadi iPhone 5

Apa layar sampeyan wis rusak utawa sampeyan wis ngeculake iPhone lan rusak? Kita nuduhake sampeyan langkah demi langkah carane ngganti layar iPhone 5

Iki bakal dadi iPhone 6

Mung 3 wulan sadurunge ndeleng cahya, kabeh desas desus lan bocor arah padha: iki iPhone 6 sing bakal kita tingali ing wulan September

OS X Yosemite jerone (II): Safari

Safari ing OS X Yosemite wis diperbarui lan nggabungake fungsi lan fitur anyar sing nyederhanakake, dadi luwih gampang lan luwih efisien

Keyboard Solar Logitech

Digayuh Jailbreak ing iOS 8

I0n1c, peretas sing dikenal, nerbitake ing Twitter bukti yen wis entuk Jailbreak ing iOS 8 mung telung dina sawise presentasi

Cara nginstal WhatsApp kanggo iPad

Kita nuduhake sampeyan carane nginstal WhatsApp kanggo iPad utawa iPod Touch kanthi jailbreak lan tanpa jailbreak, sampeyan mung kudu melu tutorial iki

Cara ngreset iPhone

Dina iki, kita mulang sampeyan ing Applelizados kanggo miwiti maneh utawa mulihake iPhone mung kanthi langkah lan model apa wae

Cara ngganti layar iPhone 4

Luwih saka siji wong sing ngeculake iPhone lan layar wis rusak, dina iki kita nggawa tutorial babagan cara ngganti layar iPhone 4

Cara nonton iPad ing TV

Cara nonton iPad ing TV

Kita nuduhake sampeyan carane nonton iPad ing TV liwat Apple TV lan Airplay utawa liwat sambungan kabel

Ngatur layanan lokasi ing Safari

Kita nuduhake sampeyan carane ngatur layanan lokasi ing Safari kanggo ngreset, nolak utawa ngidini situs web tartamtu ngontrol lokasi sampeyan.

Cara ngerti iPhone imei

Ing tutorial saiki, kita nuduhake macem-macem cara kanggo ngerti imei iPhone, manawa wis kasedhiya utawa ora

Bisa uga rega iPhone 6

Kita nganalisa apa sing bisa ditemtokake rega iPhone 6 adhedhasar apa sing wis ditindakake Apple karo generasi sadurunge iPhone

10 Aplikasi iPad Top

10 Aplikasi iPad Top

10 aplikasi paling apik kanggo iPad sing kasedhiya ing App Store lan mesthine ora ilang ing iPad yen sampeyan pengin ngoptimalake

Fitur IPhone 5

Fitur utama iPhone 5, sing pertama nganggo konektor layar lebar 16: 9, 4 "lan Lightning. Ukuran becik.

Cara ngganti ID Apple

Tutorial sing nerangake cara ngganti Apple ID kanthi keamanan total lan sawetara langkah sing gampang banget

Apple kultus

Pikiran babagan perbandingan karo kultus sing digawe saka kabeh penggemar Apple lan iDevices.

Apa minat Apple ing Beats?

Apple negosiasi akuisisi Beats kanthi rega 3.200 milyar dolar, nanging apa sing dikarepake Cupertino karo tuku aneh iki?

Apple nyewa Wearables

Ringkesan taun kerja pungkasan ing Apple, utamane ana gandhengane karo produk produk Wearables ing mbesuk.

Priksa RAM Mac ing njaba OS X

Kita nuduhake sampeyan carane nyoba RAM ing Mac kanggo mriksa manawa bisa mlaku kanthi bener lan ngilangi kemungkinan kegagalan acak tanpa mbukak sistem operasi.

Skema IPhone 6 bocor

Nyaring diagram saka iPhone 6 sing nuduhake anane rong model sing dibedakake karo ukuran layar

Apple lan Simpsons [Khusus]

Kita nganalisa bab The Simpsons "MyPods and Dynamite" sing kebak kiasan kanggo Apple, Steve Jobs lan produk apel