Sapa sejatine Siri?

      Pirang taun kepungkur, khusus tanggal 4 Oktober 2011, sadurunge mati ...

Wallpaper iOS 7 anyar

Sawise "akeh ngobrol" Apple Keynote dina Selasa kepungkur, Apple ngluncurake versi Golden Master iOS 7 kanggo pangembang, ...

Pangowahan kasebut bakal ditindakake kanggo kepemimpinan Apple.

Wis luwih saka setahun ngomong babagan pangowahan sing bisa ditindakake lan sing lagi ditindakake ing Apple; Dheweke kaget karo papat inci, mini iPad paling ora nganggo garis desain sing apik banget, uga iOS 7 sing nganyari banget lan kemungkinan iPhone Rendah. Dina iki, rong dina sawise Keynote tanpa kaget, dheweke wis ngerti apa sing kita ajrih, sing saka Cupertino ngganti proses perusahaan.

Salam karo Snapheal PRO

Sampeyan saiki menehi komentar babagan aplikasi Snapheal PRO mbesuk sing bakal didol wulan September ngarep kanggo OSX

'Shadowgun: DeadZone' katon ing Mac

Shadowgun: Deadzone, salah sawijining penembak sing paling terkenal ing platform seluler, menyang Mac gratis, ngidini sampeyan nyinkronake kemajuan.

Nyepetake wiwitan Mac

Solusi sederhana supaya bisa nyepetake wiwitan Mac yen sampeyan wis ngerteni kelambatan