Recovery OS X

Perlindhungan liyane kanggo Mac Sampeyan wis ngerti manawa sistem Mac OS X aman banget lan meh ...

Endi gigabyte ing hard driveku?

Penjelasan babagan apa sing kedadeyan nalika tuku Mac lan nalika ndeleng kapasitas hard drive ing sistem, kita bisa ndeleng manawa kurang iklan.

Koleksi Musik ing iTunes

Ngidini kabeh akun pangguna ing Mac kanggo ngakses musik ing hard drive sing kalebu koleksi musik sing diduweni pangguna liyane.

Tombol utawa opsi "Alt" ing OS X

Kita nemokake apa tombol Alt utawa Option ing Mac. Apa rahasia sing didhelikake tombol iki? Aja lali amarga menehi akses menyang macem-macem fungsi.

Konfigurasi Pesen ing OS X

OS X menehi kita kesempatan kanggo nggunakake Mac kanggo ngirim lan nampa pesen nggunakake macem-macem akun email lan nomer telpon minangka pengenal.

Apa AppleCare regane mbayar?

Aku ora pengin ngrumati urip sampeyan, amarga sampeyan wis bisa ngobrol situs web Apple kanthi sawetara rincian sing diklarifikasi lan uga ...

Sejarah Apple: Apple II

Ing kene kita dadi dina Minggu maneh, nyemak sejarah perusahaan komputer paling gedhe lan paling apik, dina iki kita bakal ngobrol ...

Kisah Apple: Lisa Computer

Apple Lisa minangka komputer pribadi sing revolusioner sing dirancang ing Apple Computer nalika wiwitan taun 1980an. Proyek Lisa diwiwiti ...

IPhone 5 mungsuh 4S

Apple iPhone 5 anyar wis ana ing tangan kita. Kanthi layar sing luwih gedhe, prosesor sing luwih kuat utawa kamera sing luwih apik, ...

Singa Gunung, sak tenane

Saiki kita duwe Mountain Lion ing App Store, sistem operasi anyar Apple kanggo iMac, Macbook yaiku ...

wifi2me: ngakses jaringan wifi

Halo kanca-kanca applelizados, biyen wis ngobrol babagan iwep pro, program kanggo mbukak blokir jaringan wifi sing didownload ...

Entuk app !! Gratis!

Ya kanca-kanca Applelizados ing kene aku nggawa sampeyan link menyang kaca sing bakal nemokake KABEH aplikasi kanthi GRATIS ya ya ...

[CURIOSITIES] Babagan Steve Jobs

Dina Minggu iki, aku menehi penasaran babagan Steve Jobs, sawetara sing wis dingerteni, lan liyane uga ora pati ngerti. 1) Didol ...

[KHUSUS] Tablet Lumahing

Kaya sing sampeyan ngerteni, sawetara dina kepungkur Microsoft nampilake tablet kanthi jeneng codenamed Surface, minangka upaya dening ...

Cara njupuk gambar ing Mac

Akeh sampeyan, sing biasane nganggo Windows, pengin njupuk gambar layar lan golek sing seneng ing keyboard ...

Bebaya tuli saka iPods

Musik kanthi volume dhuwur suwe-suwe nyebabake gangguan pangrungon sing ora bisa dibalekake maneh. Nalika sawetara negara Eropa duwe ...

Klip rahasia Mac OS X

Trik iki minangka salah sawijining sing kaget akeh wong, lan ora akeh wong sing ngerti yen ana ...