Snow Leopard lan 64 bit

Iki minangka masalah sing dakarepake bisa dirampungake ing versi pungkasan Snow Leopard, amarga yen ora ...

Sinau nggunakake Force Quit

Ctrl + Alt + Del saka Windows sing mitos duwe padha karo OS X, sanajan aku mbayangake yen sampeyan kabeh wis ngerti, dina iki kita bakal ...

Ngatasi masalah kanggo MacBook Pro 2009 Noise

Sawetara dina kepungkur, prekara sing padha diandharake ing antarane Pembuat sing wis entuk MacBook Pro anyar, blog babagan Apple lan Mac saya akeh para penggemar perusahaan apel sing nggawe masalah cilik, nanging ora bisa dibantah, nuwuhake MacBook generasi sabanjure: yaiku swara 'suara bip' sing katon dumadakan ing komputer Mac kita.

Masalah karo iPod Nano 1G

Mesthi sampeyan maca tulisan iki lan sampeyan mikir manawa panulis nggawe kesalahan lan maca sumber sing wis ketinggalan jaman lan ...

Tip: Pateni Spotlight kabeh

Dina iki aku bakal menehi katrangan babagan cara sampeyan bisa mateni Spotlight kabeh, amarga yen ditindakake ...

VirtualBox 3, saiki kasedhiya

Sampeyan ngerti manawa aku nyoba nyoba nggawa program Mac paling apik sing ana, lan biasane fokus karo piranti lunak gratis ...

Standardisasi Apple lan Charger: Berita, Pitakon, lan Spekulasi

Akeh sing wis diandharake babagan universalisasi pangisi daya lan mulane pilihan nggunakake pangisi daya sing padha kanggo kabeh gadget sampeyan preduli karo perusahaan sing ngasilake. Mula samesthine nganti taun 2010 ponsel bakal nampa biaya sing dibutuhake liwat mini-USB, kaya sing kasebut ing perjanjian sing ditandatangani tanggal 29 Juni, dening perwakilan saka 10 perusahaan seluler

iCal: Lengganan Tanggalan

Kanggo sing tiba-tiba ora ngidentifikasi iCal kanthi apik, aku ngelingake: iCal minangka aplikasi tanggalan pribadi sing digawe ...

Keyboard lan Apple, evolusi

Sawetara wektu kepungkur, nalika mengeti ulang taun kaping XNUMX komputer Macintosh pisanan, kita wiwit ngetung nganti ...

Saka endi jeneng "iPod"?

Jeneng iPod kasebut disaranake dening Pak Vinnie Chieco, panulis pariwara ing San Francisco. Chieco makarya ...

Apple teka ing Simpsons

The Simpsons, seri kartun Amerika lucu, misuwur amarga dadi sing pertama guyon karo para tamu, ing ...

Sales Apple saya akeh

Apple minangka perusahaan sing luwih padhet saben dina, adolane saya akeh dibandhingake taun kepungkur ...

IPod paling murah ing saindenging jagad

Miturut panaliten sing ditindakake dening bank Australia "Commonwealth Bank", Australia pancen negara kasebut ing ngendi sampeyan bisa nemokake iPod Nano sing luwih murah

Gadget Apple anyar: iBangle, gelang musik

Apple ora mandheg nggawe inovasi, saengga wis ngembangake perangkat keras kanthi desain sing durung katon sadurunge. Sawetara dina kepungkur, dheweke nyedhiyakake gadget musik anyar. Kanggo sampeyan sing nganggep iPod minangka media player utama, kita nuwun sewu nalika ngandhani yen sampeyan salah.

Apple wis ngenalake MobileMe

Apple nampilake layanan Internet Email Email, Kontak lan Tanggalan Internet ing mode "Push" kanggo iPhone, iPod, Macs lan PC….

Masalah Apple Mail

Sapa wae sing nggawe akun email sing metu lan ora kerja kaping pisanan, dheweke duwe risiko tiba ...

Masalah ing SuperDuper

Sawetara dina kepungkur, aku komentar ing kene manawa SuperDuper minangka pilihan sing paling apik kanggo nambah cadangan ...

IPhone sing didol didol.

IPhone 8Gb mati. Kaya sing bisa diwaca miturut sumber macrumors, iPhone 8Gb ngalami tendhangan ...

MacBook Pro 13 inci anyar

Apa MacBook Pro kram?

Kita wis verifikasi manawa akeh forum mac babagan masalah sing macam MacBook Pro kaya iki ...